Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΡΟΛΑΡΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-0 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ




Την ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες αγωνιστικές πιστοποίησε και το ματς με τον Άγιο Ιερόθεο ο "Φονέας" που επικράτησε με 1-0 και έφτασε τους οκτώ βαθμούς όντας δεύτερος. 

Το συγκρότημα του Νίκου Μεσολόγγι Με γκολ του Μήτκα στο 38' πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα δίνοντας αξία στη νίκη με τον Μυλοπόταμο και στην ισοπαλία στην Ιεράπετρα. 

Από την άλλη, ο Άγιος Ιερόθεος έδειξε βελτίωση στο παιχνίδι του στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Σταυρακοπουλου όμως παρέμεινε στον 1 πόντο και στην τελευταία θέση. 



ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης) Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Καλημέρης, Στρίγγας (87' Γεροκωνσταντής), Μπιταξής, Νικολόπουλος (77' Πρίκας), Δωροβίνης (79' λ.τρ. Ρόκας), Μήτκας (89' Χάριτος). 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Ρουμπής, Πολίτης (81' Χαραλάμπους), Μανδαμαδιώτης, Μαντζώρος, Καφαλίδης, Τσατσαρής (42' Ζώγκος (69' Πανούσης), Λέσι, Μαρτίνος, Αργυρίου, Σιμιτσής, Σαγανάς.

Πηγή:  stoplekto.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ