Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

EΝΗΜΕΡΩΣΗ SITE!

Το blog δεν υιοθετεί σε καμία περίπτωση απόψεις και ύβρις απο οποιονδήποτε ανώνυμο στο chat της ιστοσελίδας. Σας παρακαλώ να είστε ποιο προσεκτικοί στον λόγο σας ειδικά οταν το περιεχόμενο φωτογραφίζει πιθανός άτομα. είναι κρίμα να ανασταλεί για αλλη μια φορά η λειτουργία του για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες και να την πληρώνουν και άτομα που δεν φταίνε. Oποιος θέλει να πεί κάτι σοβαρό επώνυμα ας το ζητήσει .

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΗΤΤΑ 1-0 ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ Ν.ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

Πρώτη ηττα ο Φωστήρας για την φετινή σεζόν πριν απο λίγο στο Άργος.


Μετά την <παραίτηση> Σταυρακόπουλου απο τον Φωστήρα αμέσως μετά την νικη 3-1 επι της Ερμιονίδας που ήρθε ύστερα απο δυσαρέσκειας μελών της διοίκησης στο ημίχρονο του αγώνα (1-1) λόγο της οπισθοχώρησης που είχε η ομάδα μετα το 1-0 μέσα στον Ταύρο κάτι που το βλέπαμε και πέρυσι σε αρκετούς αγώνες στο δεύτερο μισό, Ο Φωστήρας έτσι κινήθηκε πολύ γρήγορα στην απόκτηση νεου προπονητή τον γνωστό σε όλους μας... Αφου έχει κάνει καριέρα σε πολλές ομάδες  και έχει την εμπειρία να διαχειρίστη καλύτερα την ομάδα (βαση καριέρας πάντα) απο τον κ Σταυρακοπουλο.

Δυστυχώς η πρεμιέρα του σήμερα δεν ήταν η ιδανική με τον Φωστήρα να γνωρίζει την πρώτη του ήττα χάνοντας έδαφος. Σίγουρα ευελπιστούμε με πολύ δουλεία το επόμενο διάστημα τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις του Φωστήρα να βελτιωθούν, και οι παίκτες να προσαρμοστούν καλύτερα με τον νέο προπονητή σε σχέση με τον προηγούμενο που απο οτι βλέπαμε απο την εξέδρα σαν οπαδοί πίσω απο τον πάγκο δεν υπήρχε και μεγάλη ταύτιση παικτών πάγκου! (μπροστα-πισω κ.λ.π)

ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ
ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΦΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ!

Το γκολ σημείωσε ο Χαρίτος με μακρινό σουτ στο 15',

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Σε δήλωσή του, ο μέχρι πρότινος προπονητής του φονέα, ανέφερε!

''Δηλώνω την παραίτησή μου από την ομάδα για προσωπικούς λόγους.
Ευχαριστώ την οικογένεια του ΦΩΣΤΗΡΑ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.
Δημιουργήθηκε μια σπουδαία παρακαταθήκη με το πολύ καλό αγωνιστικό ξεκίνημα καιν την προσπάθεια όλων για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Νοιώθω μεγάλη τιμή που υπήρξα μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας''

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΕΥΚΟΛΑ 3-1 ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ



Εύκολο απόγευμα για τον ΦΩΣΤΗΡΑ στον Ταύρο αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Ερμιονίδας, νικώντας την με 3-1.
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ μπήκε δυνατά και ''στρίμωξε'' τους αντιπάλους του, δημιουργώντας κάποιες φάσεις για γκολ.
Μια απ' αυτές, μετουσίωσε ο Μάριος Μπιτσάνης στο 15', κάνοντας το 1-0.
Από κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα δίνοντας στον αντίπαλο πολύ χώρο στο γήπεδο, με αποτέλεσμα την ισοφάριση από την Ερμιονίδα, με ωραία κεφαλιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣθυμήθηκε τον καλό εαυτό του και πρεσάροντας ψηλά, δεν έδωσε και πολλά περιθώρια στην Ερμιονίδα, για .... περισσότερα όνειρα!

Ο φονέας χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, έφτασε στο γκολ ξανά με τον Μπιτσάνη, για να ολοκληρώσει ο Γιώργος Ζαγοριανός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Γενικά ο σημερινός ΦΩΣΤΗΡΑΣ φάνηκε επιρρεασμένος από τις απουσίες των κεντρικών του παιχτών (Κοτίτσας - Δωροβίνης), όμως σε καμιά περίπτωση δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλό του.
Πηγη fostiras-1926


BAΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ




ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-1 (Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ) VID




Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟ 3-1 ΚΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ.




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ 3ος ΟΜΙΛΟΣ



AO XAΛΚΙΔΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-2
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-1
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ 3-1
ΘΗΒΑ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-2
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-2
ΑΧΑΙΚΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 1-0
ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-1

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

H ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ FAIR PLAY!


H Απειρία διαχειρίσεις αγώνων με ομάδες τοπικών δυνατοτήτων ήταν και ένας απο τους λόγους που πετάξαμε βαθμούς με τήν Πύλο. Μία ομάδα που μπήκε στο γήπεδο με σκοπό το αντιποδόσφαιρο και στόχο να κλέψει βαθμούς απο μια ομάδα όπως ο Φωστήρας με καλύτερη ποιότητα.

Η πιότητα όμως δεν φτάνει για να κερδίζεις ομάδες τέτοιας αντίληψης και δυναμικής, χρειάζεται και η εμπειρία προκειμένου να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες για να απάντηση η ομάδα στις ενέργειες του αντιπάλου και ειδικά οταν παίζεις εντός έδρας.

Οταν μια ομάδα στην έδρα σου ξεκινάει τα αλλεπάλληλα πεσίματα ψευτο τραυματισμούς και τραβήγματα τότε το FAIR PLAY πάει περίπατο με σκοπό όχι να παίξεις <βρόμικα> οταν αντίπαλος παίκτης είναι <τραυματίας> αλλα να δείξεις οτι μία - δύο - τρεις είσαι στην έδρα μας και αυτά δεν περνάνε.

Η απειρία δηλαδή σε τέτοιες καταστάσεις πέρα της πολύ καλής μέρας του τερματοφύλακα ηταν και ο λόγος που όπως γράψαμε και χθες μετά τον αγώνα πετάξαμε βαθμούς. Τα λάθει είναι για να μαθαίνουμε και να τα διορθώνουμε.

Χ-Λ


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! 3ος ΟΜΙΛΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

TΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ!


  • Αήττητοι παραμένουν οι: ΠΑΟ Βάρδας, Παναχαική, Παναρκαδικός καιΦΩΣΤΗΡΑΣ!
  • Καλύτερη επίθεση έχει ο ΠΑΟ Βάρδας με 8 γκολ και ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ με 6.
  • Γκόλ δεν έχουν δεχθεί μόνο η Παναχαική και ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ!


  • Πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΦΩΣΤΗΡΑ.
  • Την πρώτη τους νίκη έκαναν οι: Αχαική, η Θήβα και ο Παναργειακός.
  • Την πρώτη της ήττα έκανε η Χαλκίδα
  • Πρώτη φορά σκόραρε ο Αιολικός
  • Τα πρώτα του γκολ δέχθηκε ο Παναρκαδικός
  • Η Δόξα Μεγαλόπολης είναι η μόνη ομάδα που έχει σκοράρει, αλλά και έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ... (Χ) Ο ΜΕΤΡΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ. ΠΙΕΣΤΙΚΟΣ & ΑΓΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ.



 ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΙΣΩ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ.


Ο Φωστήρας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο αφου στο πρώτο ήταν ποιο χαλαρός όμως δεν τα κατάφερε.
Ο Τσικλητήρας με μαζική άμυνα και <άπειρες> διακοπές στον αγώνα κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του βαθμό εκτός Πελοποννήσου.
Αν και με πολλές διακοπές στον αγώνα σκόπιμες οι παίκτες μας συνέχιζαν να παίζουν fair play δημιουργώντας αρκετό εκνευρισμό και σε μεγάλη μερίδα οπαδών απο την στιγμή που οι διακοπές απο πλευράς Τσικλητήρα ήταν πολλές και θα έπρεπε αυτό με κάποιο τρόπο να σταματήσει.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Δωροβίνης έχασε ευκαιρία να σκοράρει όμως το φάουλ που εκτέλεσε το απόκρουσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Τσικλητήρα.

Συνεχίζουμε...


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ