ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ... ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ



Κάτι δεν πάει καλά με την ομάδα και αυτό φαίνεται  μετα τις πρώτες 2 αγωνιστικές, η ίδια ομάδα που έπαιζε με πάθος δύναμη θέληση και ταχύτητα στα πρώτα 2 παιχνίδια είναι η ίδια ομάδα που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της τώρα, είναι η ίδια ομάδα που ξαφνικά δεν μπορεί να βγάλει επίθεση οταν στα πρώτα ματς η επιθετικότητα της ομάδας και οι γρήγορες επιστροφές ηταν κάτι που είχε δημιουργήσει ελπίδες για μια πολυ καλή σεζον που ίσως να έσβηνε τα κακος κείμενα που απο πέρυσι  στις τελευταίες 5-6 αγωνιστικές άρχισαν να λέγονται με αποκορύφωμα το τέλος της σεζόν με πληθώρα λεπτομερειών που ακούστηκαν.
Αυτό όμως δεν συνεχίστηκε η ίδια ομάδα τα ίδια πρόσωπα άλλαξαν αγωνιστική συμπεριφορά. Κάποιοι θα πουν οτι σε αυτο φταίει η δυναμικότητα των άλλων ομάδων σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές. Ναι η δυναμικότητα παίζει ρόλο ως προς το σκόρ οχι όμως και στην εμφάνιση της ομάδας.
Κατηγορήθηκε ο προπονητής ως λίγος για την κατηγορία που γύρναγε την ομάδα πίσω μεσα στον Ταυρο. Που όμως απο χειρονομίες που βλέπαμε να κάνει ο ίδιος στο να βγεί μπροστά η ομάδα δεν βλέπαμε τους παίκτες να ανταποκρίνονται σε αυτο. Κάτι που σημαίνει η οτι δεν υπολογίζουν τον προπονητή η οτι δεν μπορούν γιατι κουράστηκαν η δεν θέλουν.

Ο προπονητής άλλαξε, για πολλούς αυτός ο καινούριος προπονητής δεν ηταν η καλύτερη επιλογή για διάφορους λόγους... Φυσικά όποιος έχει το καρπούζι έχει και το μαχαίρι..

Στο πρώτο του παιχνίδι που περιμένεις οτι δεν θα μπορεί να αλλάξει και πολλά αλλα περιμένεις πως οι παίκτες θα δείξουν απο μόνοι τους το κάτι παραπάνω δεν το κάνουν.
Και τώρα ήρθε και η ήττα με κακή εμφάνιση και με ανατροπή 1-0 1-2. Χειρότερο δεν θα μπορούσε να γίνει. Αυτό για τους περισσότερους δεν δείχνει ανεπάρκεια του εκάστοτε προπονητή αλλα των παικτών που δείχνουν να μην θέλουν! Γιατι οτι μπορούν μπορούν το είδαμε στα πρώτα παιχνίδια που οχι απλα έπαιρναν νικες αλλα έπαιζαν και μπαλα με δύναμη και πάθος.
Τώρα αυτο δεν γίνεται με τον κόσμο να κάνει δικαιολογημένα κριτική σε ενα είδη απο πέρυσι βαρύ κλίμα και με κάποιους παίκτες της ομάδας να ανοίγουν και διάλογο με την κερκίδα.

Πρέπει  να μαζευτεί  αυτό όσο είναι νωρίς.