Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

H ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ FAIR PLAY!


H Απειρία διαχειρίσεις αγώνων με ομάδες τοπικών δυνατοτήτων ήταν και ένας απο τους λόγους που πετάξαμε βαθμούς με τήν Πύλο. Μία ομάδα που μπήκε στο γήπεδο με σκοπό το αντιποδόσφαιρο και στόχο να κλέψει βαθμούς απο μια ομάδα όπως ο Φωστήρας με καλύτερη ποιότητα.

Η πιότητα όμως δεν φτάνει για να κερδίζεις ομάδες τέτοιας αντίληψης και δυναμικής, χρειάζεται και η εμπειρία προκειμένου να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες για να απάντηση η ομάδα στις ενέργειες του αντιπάλου και ειδικά οταν παίζεις εντός έδρας.

Οταν μια ομάδα στην έδρα σου ξεκινάει τα αλλεπάλληλα πεσίματα ψευτο τραυματισμούς και τραβήγματα τότε το FAIR PLAY πάει περίπατο με σκοπό όχι να παίξεις <βρόμικα> οταν αντίπαλος παίκτης είναι <τραυματίας> αλλα να δείξεις οτι μία - δύο - τρεις είσαι στην έδρα μας και αυτά δεν περνάνε.

Η απειρία δηλαδή σε τέτοιες καταστάσεις πέρα της πολύ καλής μέρας του τερματοφύλακα ηταν και ο λόγος που όπως γράψαμε και χθες μετά τον αγώνα πετάξαμε βαθμούς. Τα λάθει είναι για να μαθαίνουμε και να τα διορθώνουμε.

Χ-Λ


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ