Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ

Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Πρόκειται για έναν εντελώς άγνωστο όμιλο για εμάς, με πολύ αξιόλογες και δυνατές ομάδες, που έχουν επενδύσει πολλά για να κάνουν πρωταθλητισμό. Ο στόχος του Φωστήρα θα προσδιορίζεται παιχνίδι-παιχνίδι» σχολίασε χαρακτηριστικά ο 42χρονος τεχνικός, για να συμπληρώσει:

 «Είναι μία ομάδα με 18 νέα πρόσωπα. Χρειαζόμαστε χρόνο και στήριξη από τον κόσμο για να φανούμε ανταγωνιστικοί στην πορεία του πρωταθλήματος».

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα, αλλά και τη συνέχεια, ο ΒαγγέληςΣταυρακόπουλος τόνισε:

 «Είμαι ευχαριστημένος με τη θέληση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, διότι κατάφεραν σε ένα παιχνίδι πρεμιέρας απέναντι σε μία τεχνική και οργανωμένη ομάδα να συνδυάσουν τη νίκη με τη καλή εμφάνιση, κυρίως στο β' ημίχρονο. Διατηρούμε χαμηλούς τόνους, επικεντρωνόμαστε στη δουλειά που γίνεται καθημερινά, για να μπορέσει αυτή η νέα ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια και αυτοπεποίθηση και να παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι».
ΠΗΓΗ: pamebala

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ