Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ 1080 ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ


Οι αγωνιστική περίοδος ξεκινάει μια σεζόν σε έναν ομιλο της Πελοποννήσου οπου στόχος του Φωστήρα ειναι να παραμείνει στην κατηγορία ενας στόχος που μπαίνει πάντα και που ανάλογα με την πορεία της ομάδας αλλάζει.

Με βάσει τις ομάδες του ομίλου η <σωτηρία> φαίνεται εύκολη οπότε θεωρητικά πάντα ο στόχος θα είναι να τερματίσουμε το δυνατών ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, και στην συνέχεια όπως βγει.

Με βάσει το πρόγραμμα ο Φώστηρας μπορεί να ξεκινήσει δυνατά και με την βοήθεια του κόσμου αφου πρεμιέρα θα είναι με τον αστέρα Αμαλιάδας στον Τάυρο στην συνέχεια ρεπό και αμέσως μετά ξανά στον τάυρο με την Θήβα ενώ την τέταρτη αγωνιστική ξανα παίζει εντος με τον Τσικλίτήρα Πύλου!

Οπότε ο Φωστήρας τις πρώτες 4 αγωνιστικές παίζει όλους τους αγώνες εντός έχοντας ένα ρεπό κατι που μπορεί να του δώσει βαθμολογική ώθηση.

Χ.Λ


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ