Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΘΑΜΕ ΩΡΑΙΑ. ΚΡΗΤΗ VS ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΦΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΞΟΧΉΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.!


Την συμπαράστασή τους στον ΟΦΗ, για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΦΩΣΤΗΡΑ,δήλωσαν οι φετινοί αντίπαλοι του (!!!) Ερμής Ζωνιανών, Επισκοπή, ΠΑΟ Κρουσσώνας, αλλά και ο εν δυνάμει αντίπαλός του, Εργοτέλης.
Επίσης, ανακοίνωση συμπαράστασης στον ΟΦΗ εξέδωσε και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (ΕΠΣΗ) !!!

ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ 24 ΒΑΘΜΟΙ. ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ <ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ> ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ Π.Χ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΙΩΘΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ. 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜEI ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ