Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

NIOΜΠΛΙΑΣ: ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΟΔΟΣ

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και όταν είναι ντέρμπι μεταξύ των δύο πρώτον της κατηγορίας, υπάρχει και άγχος και πίεση. Σήμερα παίζανε δύο ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά η κάθε μια. Η μια που ήμασταν εμείς είχε την ποιότητα να παίξει από τα πλάγια και να δημιουργήσει παιχνίδι και από την άλλη ο Φωστήρας όπου οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν αντρίκεια σε μια γεμάτη έδρα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στην Ελλάδα εκτός από τις μεγάλες ομάδες υπάρχουν και άλλες πολύ καλές οι οποίες όμως δεν είναι ΟΦΗ και Λάρισσα, και δεν έχουν το μεγαλείο όπως εμάς να παίζουν στην Γ΄Εθνική με τόσο κόσμο όπως είδατε και σήμερα.
Είμαι εδώ τέσσερις μήνες, δουλέψαμε όλοι πολύ κουράστηκα πολύ αλλά αν δε κουραστείς δεν παίρνεις αποτελέσματα. Εκτός από  εμένα κουράστηκαν και οι παίκτες οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι να δουλέψουν και να μάθουν τις μεθόδους μου. Κουράστηκαν και οι παράγοντες όπου και εκείνοι έκαναν το καλύτερο για εμάς και τα πάντα στην ομάδα ήταν λυμένα και για αυτό πήγαμε μέχρι τέλους και καταφέραμε αυτό που καταφέραμε. Και στις μεταγραφές που κάναμε για το αν βοήθησαν και ενίσχυσαν την ομάδα ένα έχω να πω, σε ένα μολυσμένο περιβάλλον θα μπορούσαν να παρασυρθούν όλοι. Σε κάθε παιχνίδι έπαιζαν 3-4 καινούριοι παίκτες και περισσότερο παλιοί, όπου κανένας δεν τους μιλούσε άσχημα και κάθε μέρα λέγαμε είστε οι καλύτεροι.

Για να κάνει μια ομάδα πρωταθλητισμό είναι πολύ δύσκολο και για αυτό μόνο όσοι αντέχουν τα καταφέρνουν. Οι ευκαιρίες είναι λίγες και για όποιον τις αρπάξει.
Για εμένα στο να κάνω πρωταθλητισμό  με βοήθησε πολύ  η περίοδος με τα μπλόκα των αγροτών όπου τότε πρόλαβα να προσαρμόσω την προπόνηση πάνω στα θέλω μου αλλά και να γνωρίσω τους παίκτες. Τώρα υπάρχει και η πολυτέλεια να κάτσεις και ένα χρόνο στη Β’ να χτίσεις αν και στον ΟΦΗ αρμόζει να αγωνίζεται στην Super League.
Επίσης  πρέπει να λέγεται και ένα μπράβο, γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή και δεν χαρίζεται. Όταν ήρθα στο Ηράκλειο σε κάθε παιχνίδι υπήρχαν 500-600 άτομα και με τον κόσμο να είναι απογοητευμένος. Το να τα κερδίσεις αυτά τα άτομα είναι μεγάλη υπόθεση. Στο τέλος καταφέραμε και κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά καθώς είναι και η πρώτη φορά που ο ΟΦΗ παίρνει πρωτάθλημα, όλες τις υπόλοιπες ανέβαινε μέσω μπαραζ.
Κάποια στιγμή πρέπει να εκτιμούμε και να λέμε ευχαριστώ. Εγώ έπαιξα το κεφάλι μου και βγήκα μπροστά και είπα ότι κάποια στιγμή θα περάσουμε μπροστά, το πίστευα και τα καταφέραμε. Οι στιγμές που περάσαμε θα μας μείνουν αξέχαστες, αγωνιστήκαμε άξια και όχι τυχερά. Ειδικά στα παιχνίδια που παίζαμε σε πλαστικά γήπεδα έπρεπε να πείσω τους πάντες ότι έπρεπε να κερδίσουμε και ότι ήταν πολύ σημαντικό παρά ότι δεν ήταν εφικτό να παιχτεί ποδόσφαιρο. Αλλά όταν ερχόμασταν εδώ μέσα δεν υπήρχε καμία δικαιολογία, έχουμε κόσμο έχουμε ποιότητα στυλ τα είχαμε όλοι και ήμασταν υποχρεωμένοι να παίζαμε πάντα καλά.
Και σήμερα σε ένα ντέρμπι με ένα αντάξιο αντίπαλο πάλι προσπαθήσαμε παρόλο που αγχωθήκαμε όταν έμεινε με δέκα παίκτες ο Φωστήρας. Νομίζω όμως ότι δε χωρά αμφιβολία ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα με διαφορά στην κατηγορία».
Όταν ερωτήθηκε για το αν αυτό που έζησε μετά την λήξη του παιχνιδιού, με οκτώ χιλιάδες ανθρώπους να φωνάζουν το όνομα του αποτέλεσε μια διαφορετική πτυχή από τα χρόνια που ήταν ως ποδοσφαιριστής απάντησε: «Πιστεύω ότι ποτέ δε πρόδωσα τον κόσμο άλλοι διέδιδαν “ζιζάνια” και για όλα τα δεινά του ΟΦΗ το φταίξιμο ήταν δικό μου. Κανείς όμως  δε ξέρει τι γινόταν και δεν επέστρεφα στον ΟΦΗ, το μόνο που έκαναν τα ΜΜΕ  ήταν να με βομβαρδίζουν  και να γράφουν πράγματα. Έλεγα όμως ότι μια μέρα θα δικαιωθώ και ας γίνονται ήρωες άλλοι  παράγουν έργο και ας γίνονται. Είναι ωραίο πράγμα να λέγετε ένα ευχαριστώ στον καθένα, σε όποιον και αν είναι από τον πρόεδρο αυτούς τους ανθρώπους που είναι εδώ. Δεν είναι εύκολο να δίνεις χρήματα και να στηρίζεις την ομάδα χωρίς να υπάρχουν έσοδα».


Read more: http://www.sporfm.gr/permalink/273807.html#ixzz49QkQftwk

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ