Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΟΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΟΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.  ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΑΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μετά την ισοπαλία του Φωστήρα στο Ρέθυμνο, ο Κώστας Ψυρρόπουλος έριξε το μπαλάκι του άγχους στον ΟΦΗ τονίζοντας ότι «εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».
«Συγχαρητήρια στην Επισκοπή, ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και παρ’ όλα αυτά κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη με τον ΟΦΗ για να διεκδικήσουμε την άνοδο. Δεν θα μας επηρεάσει το γεγονός ότι πέσαμε για πρώτη φορά στην δεύτερη θέση, ούτε και η παρουσία του κόσμου. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα ενώ ο ΟΦΗ θα έχει την πίεση. Αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα κίνητρο για όλους τους παίκτες» 
ήταν τα λόγια του τεχνικού του Φωστήρα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ