Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΟΦΗ!

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι επρόκειτο να είναι δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε να παίξουμε μια κατηγορία και ο ΟΦΗ είχε το πλεονέκτημα. Οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες για εμάς. Ο ΟΦΗ είχε την ποιότητα και τον κόσμο για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού. Εμείς κάναμε την δική μας προσπάθεια σήμερα, με ελλείψεις χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία.
Καταλαβαίνετε ότι το ροστερ μας από την αρχή της σαιζόν είναι αρκετά μικρό και όταν υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες όλες την χρονιά, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι μπήκαμε αρκετά καλά είχαμε καλή προσαρμογή και δεν αφήσαμε χώρους. Είχαμε πολύ καλό συντονισμό όμως ένα φάουλ και από ένα λάθος της άμυνας δεχθήκαμε το γκολ με τα πράγματα να γίνονται πολύ δύσκολα για εμάς τότε. Σε τέτοιες περιπτώσεις γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ είχε καλά "πόδια" και προσπαθούσαμε να το αποφύγουμε.
Μετά το γκολ συνεχίσαμε και καταφέραμε να κλείσουμε το ημίχρονο με αυτό ο σκορ όμως στην επανάληψη μείναμε με 10 παίκτες από το 55' και δεν αφήσαμε τον εαυτό μας να παίξει ποδόσφαιρο. Όσο δύσκολο και αν είναι και το λέω αυτό χωρίς να θέλω ποτέ να μιλάω για την διαιτησία η οποία ήταν εξαιρετική, εμείς θέλαμε να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε ποδόσφαιρο. Φτάσαμε στο τελευταίο και πολύ δύσκολο παιχνίδι της σαιζόν με πάρα πολλές απουσίες από τραυματισμούς και κάρτες. Ο ΟΦΗ είχε το πάνω χέρι και μετά από το γκολ που πέτυχε αλλά και έπειτα την αποβολή δεν ήταν δύσκολο να σταθούμε με αξιοπρέπεια.
Ξεκινήσαμε την χρονιά μετά την πτώση της ομάδας και η προσπάθεια που έγινε ήταν τιτάνια. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά μας στην αρχή  είχαν φέρει μια κατάσταση στην οποία δεν υπήρχε ούτε μια κάλτσα και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Αν δεν έρχονταν η νέα διοίκηση δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Οι συνθήκες ήταν αντίξοες στην καθημερινότητα της ομάδας και αυτό μας δυσκόλεψε ειδικά όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό. Στον Αθλητισμό δεν υπάρχουν πατέντες, είμαι χρόνια προπονητής και ανεβαίνω κατηγορίες οπότε ξέρω πως πρέπει να στηθεί μια ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω. Συγχαρητήρια στον κόσμο, στους παίκτες και την διοίκηση για την φετινή προσπάθεια».
Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες και η αποφάσεις του διαιτητή: «Σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε ρόλο διαιτητής και οι αποφάσεις του είπε: «Η ομάδα έχασε την άνοδο στο τελευταίο εννενηντάλεπτο. Οι απουσίες μας επηρέασαν όμως κέρδισε η καλύτερη ομάδα Συγχαρητήρια στο Νίκο Νιόπλια για την δουλειά που έκανε. Άλλαξε την εικόνα του ΟΦΗ. Δε φτάνει μόνο να υπάρχουν καλοί παίκτες αλλά και ένας προπονητής με εμπειρία που να μπορεί να αλλάζει καταστάσεις».


Read more: http://www.sporfm.gr/permalink/273807.html#ixzz49QiSeD6d

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ