Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ AYΡΙΟ ΣΤΙΣ 16.00.


 Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά έξι παίχτες της ... πρώτης γραμμής δεν θα ταξιδέψουν στην Επισκοπή.
Ο λόγος για τους τιμωρημένους από κάρτες Κώστα Παραρά, Βασίλη Χαλκιά, Σταύρο Μάναλη και Αλέξανδρο Ντάλλα, αλλά και οι τραυματίες Σπύρος Δωροβίνης καιΠαύλος Λάσκαρης που στην προπόνηση της Παρασκευής έπαθαν υποτροπή στον τετρακέφαλο.
Έτσι οι επιλογές του Κώστα Ψυρόπουλου είναι αρκετά περιορισμένες, όμως υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα, αφού ο στόχος της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μόνο η νίκη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ