ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ... ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ! ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΕΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΤΟΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

<ΦΗΜΕΣ> ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.

ABC Σήμα ΕΠΣΗ
Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΦΗ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ!

ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΊ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΦΟΥ ΑΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΟΙ (ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΆ)

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΦΗ? ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΙΔΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΟΔΟΥ.?

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΤΙΡΊΣΟΥΜΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (11/3/2016 14:00)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΟ
ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΥΠΟΨΙΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΟ κ. ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΟ κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΟ

Ο παραλογισμός έχει και όρια αλλά φαίνεται ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τα έχει προ πολλού ξεπεράσει.
Για άλλη μία φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου είναι υποχρεωμένη να εκφράσει εγγράφως την διαμαρτυρία της προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, η οποία φαίνεται ότι είτε έχει χάσει τη μπάλα είτε χορεύει όπως της παίζουν το νταούλι. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι αλλοπρόσαλλοι ορισμοί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας (και είναι ολοφάνερο) παιδιά και αποπαίδια.
Κύριε Γενναίε, υπεύθυνε για τους ορισμούς των διαιτητών στην Γ’ Εθνική, νομίζουμε ότι ζείτε σε άλλο κόσμο. Εξαφανίσατε… ως δια μαγείας αυτή την αγωνιστική τους διαιτητές από την Κρήτη. Ορίσατε στο παιχνίδι ΟΦΗ-Ιάλυσος διαιτητές από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα διαιτητή από την Αρκαδία και βοηθούς από την Κόρινθο. Θα πρέπει τουλάχιστον να σέβεστε ομάδες με το μέγεθος και την ιστορία του ΟΦΗ!
Ανάλογους ορισμούς με διαιτητές από την άλλη άκρη της Ελλάδας είχατε κάνει πρόσφατα στο παιχνίδι του ΠΑΟ Κρουσώνα πάλι με την ομάδα της Ρόδου. Τυχαίο άραγε;
Στα πλαίσια της ισονομίας που οφείλεται να υπερασπίζεστε με… γενναιότητα, γιατί δεν βάζετε διαιτητές από την Κρήτη σε παιχνίδια στην Αρκαδία ή στην Κόρινθο; Μήπως θα έπρεπε να ισχύουν για όλες τις ομάδες σε όλη την Ελλάδα τα ίδια κριτήρια και να μην επιβαρύνονται μόνο ορισμένες με υπέρογκα έξοδα με τις μετακινήσεις διαιτητών, επειδή εσείς ως Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχετε χάσει κάθε ίχνος λογικής;
Εκτίθεστε κύριοι και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα με τις τακτικές που ακολουθείτε…
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ                                    ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ