Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΗ!



Με αφορμή τα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τα προηγούμενα 24ωρα, η διοικούσα επιτροπή της ομάδας έχει να αναφέρει τα εξής:

Η προσπάθεια που γίνεται από την αρχή του περασμένη καλοκαιριού δεν μπορεί να μηδενιστεί από κανέναν με οποιοδήποτε τρόπο και εάν προσπαθεί.
Τα τέσσερα πρόσωπα που συμβάλλουν, ο καθένας με το δικό του τρόπο στην ομάδα, θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι το τέλος. Εμείς ποτέ δεν αμφισβητήσαμε το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα, οικονομικής φύσεως στο σύλλογο, αλλά ο καθένας μας προσπαθεί και θα προσπαθήσει μέχρι τέλους να τηρήσει στο μέτρου δυνατού τις υποσχέσεις του.
Η διοικούσα Επιτροπή στηρίζει τις προσπάθειες του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως του προπονητή κ. Ψυρόπουλου, των συνεργατών του αλλά και των παικτών. Είμαστε βέβαιοι ότι στις 10 αγωνιστικές που απομένουν η ομάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό και θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην κορυφή της κατάταξης. Η προσπάθεια που έχει γίνει, πέρασε από πολλούς σκοπέλους, είναι δύσκολη όμως η ομάδα παραμένει ενωμένη και συσπειρωμένη.   Τέλος η διοικούσα Επιτροπή ζητάει τη συμπαράσταση του κόσμου μέχρι το τέλος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ