Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ



Ένσταση κατέθεσε ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ που ζητά την κατοχύρωση του αγώνα με τον Εθνικό.
Συγκεκριμένα, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ υπογραμμίζει ότι στο γήπεδο του Μοσχάτου βρέθηκαν κάμερες που κάλυψαν το παιχνίδι, χωρίς να έχει ζητήσει την απαιτούμενη άδεια ο Εθνικός από την ΕΠΟ.
ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ βασίζεται στο άρθρο 29 του ΚΑΠ στην παράγραφο 2 που λέει:

''Συμβάσεις παραχώρησης ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων, που δεν έχουν εγκριθεί από την ΕΠΟ ή κατ΄ εξουσιοδότηση της από τις ΕΠΣ - Μέλη της δεν ισχύουν και απαγορεύεται η ραδιοτηλεοπτική μετάδοση κάθε αγώνα.
Αν παρά ταύτα ο αγώνας μεταδοθεί, η γηπεδούχος ομάδα τιμωρείται με κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντιπάλου και χρηματική ποινή ως 2.500 ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση η είσοδος ραδιοτηλεοπτικών συνεργείων επιτρέπεται μετά από σχετική έγγραφη άδεια της διοργανώτριας''.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ