Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ο ΚΡΟΥΣΣΩΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΒΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΟΦΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ.Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΤΉΡΙΞΉ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΗ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?


ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ


ΠΑΟ Κρουσσώνας - ΟΦΗ την Κυριακή, και το μέλος της διοίκησης των γηπεδούχων Μύρων Πυργιαννάκης, έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο Athletic Radio 104,2.
Ο κ. Πυργιαννάκης, αναφέρθηκε για τους φιλάθλους των δυο ομάδων και είπε ότι οι φίλαθλοι του Κρουσσώνα, υποστηρίζουν τον ΟΦΗ !!!
Επίσης, για το παιχνίδι με τον ΦΩΣΤΗΡΑ, (τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος) έκανε την εκπληκτική δήλωση:  
«Θα παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε να κερδίσουμε τον Φωστήρα. Άλλα όπως και να έχει, έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας να κερδίσουμε τον Φωστήρα για να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ».
Όλα αυτά μετά την ... άλλη εκπληκτική δήλωση, του προπονητή του Κρουσσώνα πριν λίγες μέρες, όπου είχε ''μαντέψει'' ότι ο ΟΦΗ θα πάρει όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, εννοώντας φυσικά και αυτό της Κυριακής με αντίπαλο την .... ομάδα του!
__ Προς το παρόν, κανένας αθλητικός εισαγγελέας δεν έχει ενοχληθεί!
Όμως οι περίεργες συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ....
Ο ΠΑΟ Κρουσσώνας, για πρώτη φορά φέτος ξεσπιτώθηκε, δηλώνοντας έδρα το ... Παγκρήτιο.
Εδώ να σημειώσουμε, ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Κρουσσώνα είναι μικρός και σε παρόμοια γήπεδα ο ΟΦΗ το έχει πληρώσει χάνοντας 5 βαθμούς. (Ηράκλειο, Ραφήνα)
Μια άλλη συμπτωση είναι και το διαιτητικό τρίο, που αφενός είναι Κρητικοί, αφετέρου ο ''άρχων'' παίζει συχνά - πυκνά την ομάδα του ΟΦΗ.

ΘΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΜ BLOG ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ