Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΠΗΡΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ!

ntallas


Ακόμη δυο προσθηκες πραγματοποίησε ο ΑΠΟ Φωστήρας στο έμψυχο δυναμικό του, δίνοντας περισσότερες επιλογές στον τεχνικό της ομάδας, Κώστα Ψυρόπουλο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει το σύλλογο στο β’ γύρο του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Καλαματιανού προπονητή θα γυμνάζεται από εδώ και στο εξής ο 25χρονος μέσος Αλέξης Ντάλλας. 
Το νέο απόκτημα του Φωστήρα έχει γεννηθεί στις 21-2-1990 και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα με δεδομένο ότι διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία. Άλλωστε το επιτυχημένο πέρασμα από  Κορωπί, Ρόδο, Πανόπουλο, Πανηλειακό, Αχαρναικό, Λαμία, Αστέρα Βάρης και Εθνικό Πειραιά αποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν ικανότατο άσο.
 Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Ντάλλα στην οικογένεια του Φωστήρα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

stabouloglou

Το δέυτερο απόκτημα της ομάδας μας είναι 26 χρονών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικός αμυντικός. 
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Γλυφάδας ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ιωνικό, Ηλιούπολη, Σαρωνικό Αίγινας.
 Αξιζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα της Νεάπολης το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ