Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

BΛΑΣΤΟΣ: ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


Ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι, πως «ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας μέχρι σήμερα. Δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε απο ένα στημμένο. Λέγαμε όλη την εβδομάδα για την ικανότητα που έχει ο αντίπαλος στα στημμένα, αλλά δεν προσέξαμε στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μπορούσαμε να σκοράρουμε σε κάποιες φάσεις και στο δεύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Υπήρχαν πολλές διακοπές. Είναι ζήτημα αν παίχθηκε ποδόσφαιρο 20 λεπτά. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να έχουμε περισσότερο χαρακτήρα σε τέτοια παιχνίδια».
Για την διαφορά των 11 βαθμών ο προποητής του ΟΦΗ ανέφερε πως «είναι μεγάλη η διαφορά των 11 βαθμών, αλλα θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε. Υπάρχει ένας ολόκληρος πρώτος γύρος. Οπως πήρε τη διαφορά ο Φωστήρας, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ