Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

(Χ) Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΣΤΟ +3

Σε ένα παιχνίδι που εκτός το τσουχτερό κρύο κυριάρχησαν η δύναμη και ο καλός ρυθμός ο Ερμής Ζωνιανών δεν κατάταφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στονΦωστήρα χάνοντας και πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ωραίος ρυθμός και δυνατές μονομαχίες στο πρώτο μέρος με τον Ερμή Ζωνιανών να πατάει καλύτερα στο ματς. 
Πρώτο σουτ στο 9′ με τον Σταθόγλου απο μακρία με την μπάλα όμως να καταλήγει κόρνερ. 
Στο 27′ ενά σουτ του Σουκιά από μακριά στο 27′ η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπότου ενώ λίγο αργότερα σε ένα επικίνδυνο κόψιμο του Μπεκατώρου απο αριστερά δεν κατάφερε ο Ταβλαδωράκης να κάνει την κοντινή προβολή και να νικήσει τον Μπότο που πρόλαβε την φάση. 
Μοναδική απειλή για τον Φωστήρα ένα μακρινό σουτ του Δωροβίνη με τον “πορτιέρο” να μπλοκάρει επιτυχώς.
Πολύ δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Ερμής Ζωνιανών και πολύ νωρίς ο Κατσικοκέρης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν έκανε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση του Κατσικοκέρη που υποχρέωσε τον Μπότο σε εντυπωσιακή επέμβαση. 
Μεγάλη ευκαιρία για τον Φωστήρα λίγο μετά που μετά από εκτέλεση του Δωροβίνηη μπάλα βρέθηκε στον Ντάλα από δεξιά που έκανε την σέντρα αλλά το σουτ που έγινε μέσα από την περιοχή στην κίνηση έφυγε ελάχιστα άουτ. 
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 57′ απώλεσε τεράστια ευκαιρία με τονΌγκμποε να βρίσκεται τετ-α-τετ με την εστία του Ερμή αλλά τον Καρακούτση να διώχνει με τα πόδια το πλασέ του επιθετικού του Φωστήρα. 
Ο Όγκμποε πήγε να ξαναγίνει απειλητικός σε αντεπίθεση λίγο μετά αλλά ο Ανυφαντάκης με καίριο τάκλιν πρόλαβε τον επιθετικό των “κιτρινόμαυρών”. 
 Απευθείας φάουλ του Βογιατζή ο Μπότος με υπερένταση σε κόρνερ. 
Μεγάλη ευκαιρία στα τέλη του αγώνα για τον Ερμή που ανάμεσα σε πολλά σώματα και κόντρες ο Ανυφαντάκης βρέθηκε σε εξαιρετική θέση αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ.
 Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα έγινε η φάση του αγώνα για τους “πράσινους” με τον Κατσικοκέρη να βρίσκεται μόνος του απέναντι στον Μπότοαλλά τον Μαγκίνα να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δείχνει τη βούλα του πέναλτι και να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον αμυντικό του Φωστήρας.
 Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος που έστειλε όμως την μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της αντίπαλης εστίας χάνοντας τεράστια ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ερμής Ζωνιανών: Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Βογιατζής, Τζανής, Ταβλαδωράκης, Σταθόγλου, Κατσικοκέρης, Σούκιας, Μπεκατώρος (65′ Σκουτέλης)


Φωστήρας: Μπότος, Ντάλας, Μάναλης, Κόπελας, Βελέτης, Μαγκίνας, Ταχματζίδης, Καϊμακαμούδης, Όγκμποε, Δωροβίνης, Λάσκαρης
ΠΗΓΗ: .grandsport

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ