Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΤΑΜΟ ΦΩΤΟΓΡΆΦHΣΗ ΧΘΕΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς, που αφορά την 12η αγωνιστική ξεκίνησε την Τετάρτη, μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας το οποίο περιελάμβανε σάουνα.











Χθες, οι παίκτες γυμνάστηκαν σε μικρούς χώρους με ασκήσεις που αφορούσαν τη μετάβαση του παιχνιδιού, ενώ οι τελευταίοι δούλεψαν μαζί με τον Κώστα Ψυρόπουλο και τους συνεργάτες του και στον τομέα της δύναμης. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Στάμος ο οποίος στο ματς με τον ΑΟ Γλυφάδας υπέστη διάστρεμμα γεγονός που χρίζει εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Θεραπεία ακολούθησε ο τερματοφύλακας, Γιώρας, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στο προηγούμενο ματς, καθώς επίσης και ο επιθετικός, Γιώργος Ζαγοριανός. Ο τελευταίος είναι δεδομένο ότι δεν θα προλάβει τον αγώνα, σε αντίθεση με τον Γιώρα που θα κάνει αγώνα δρόμου. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την σημερινή προπόνηση, πραγματοποιήθηκε η ετήσια φωτογράφιση από τον Ιωάννη Μητσόπουλο.


ΠΗΓΗ : STOPLEKTO

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ