Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: MΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!!

Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Με τη σταθερότητα που δείχνουμε στα παιχνίδια έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα και αυτό φαίνεται στην πράξη και όχι στη θεωρία. Παίζουμε μόνο με μια ιστορική ομάδα και τίποτα παραπάνω. Τεχνικό επιτελείο και παίκτες περιμένουμε με δύναμη και αυτοπεποίθηση τον αγώνα αυτό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την ψυχή μας για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα. Όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας γιατί πρόκειται για έναν τελικό. Όπως πήγαμε στα προηγούμενα ματς θα παραταχθούμε με την ίδια φιλοσοφία. Θα διατηρήσουμε το πλάνο μας και τη διάρκεια που έχουμε σαν σύνολο”.
 Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως ο Φωστήρας έχει τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , ο Καλαματιανός προπονητής δήλωσε: 
Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε το πλεονέκτημα. Είμαστε πρώτοι και βάσει των παιχνιδιών και του προγράμματος που έχουμε βγάλει μπορούμε να παραμείνουμε στην συγκεκριμένη θεση. Θεωρώ πως έχουμε το πάνω χέρι. Σίγουρα θα κοιτάξουμε να το διατηρήσουμε σε σημείο που εμείς το έχουμε φέρει και πιστεύω ότι μπορούμε να το κρατήσουμε”. “
Μέσα ο Ζαγοριανός
Για το ματς της Κυριακής υπολογίζεται ο Γιώργος Ζαγοριανός που συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, σε αντίθεση με τους Μπότο και Κουλακάρη που είναι εκτός μάχης.
ΠΗΓΗ: stoplekto

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ