Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ!

ΝΤΡΟΠΗ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ Η ΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ? ΤΟΝ ΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΜΙΑ ΗΤΤΑ?

ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΟΦΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ? Ο ΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ?

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ? ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ 3 ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΚΟΛ ΣΤΑ  ΠΡΩΤΑ 8 ΛΕΠΤΑ?

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 1-0 7 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ? ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ EYRO 2004 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΣΤΗΜΕΝΗ!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ:




Δεν θέλω να γίνω άλλος ένας γραφικός παράγοντας που είδε μία κωμικοτραγική διαιτησία και βρήκε μία δικαιολογία να πει ότι φεύγει γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν είναι πρωτόγνωρα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά εδώ μιλάμε για ένα σερί αγώνων που βλέπουμε μία τέτοια αντιμετώπιση, που προφανώς κάποιοι τρόμαξαν από τη μεγάλη μας νίκη επί του ΟΦΗ την 1η αγωνιστική και μας έχουν δώσει ένα καθαρό μήνυμα γιατί το στιγμιότυπο που δείξατε είναι μόνο μία φάση και θα χρειαζόταν ολόκληρη εκπομπή για να δούμε πράγματα.

Σε ερώτηση του Κυριάκου Θωμαϊδη, για το αν όλα αυτά γίνονται προσχεδιασμένα , ο κύριος Αγγελόπουλος τόνισε:

Όταν γίνεται κάτι επανειλημμένα και όταν υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες έχουν κερδίσει με 1-0 ,επτά παιχνίδια, εκ των οποίων τα τρία είναι με πέναλτι δεν ξέρω.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ