Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!

ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΣΕ <ΣΥΓΝΩΜΗ> ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΨΥΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΥΝΑΜΗΤΗΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ..

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΘΕ ΦΡΑΣΗ-ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ.

Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ.

ΑΝΑΤΡΈΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ (ethnikos-fc.blogspot.gr/) ΦΙΛΟΞΕΝΕΊ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 13/11/15 ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ:

"Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό με τον Φωστήρα γιατί αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην έδρα  του και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Αναγνωρίζουμε τον αντίπαλο μας ,τον σεβόμαστε ,αλλά είμαστε ο Εθνικός, στοχεύουμε ψηλά και στόχος μας είναι πάντα οι τρεις βαθμοί. Από κει και πέρα, όπως έχω ξαναπεί,μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε, τα παιδιά στην προπόνηση δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και περιμένουμε το καλύτερο. 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣH ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΩΣΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ.
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΜΑΔΑ Η ΕΜΠΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΆ.
 ΣΑΣ ΘΥΜΊΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΓΧΩΝΕΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ 3.000 ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΠΙΘΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ , ΟΤΙ  ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ KAI OTI ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΥΡΟΔΌΤΗΣΗ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.ΟΥΤΕ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ.
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Με τη σταθερότητα που δείχνουμε στα παιχνίδια έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα και αυτό φαίνεται στην πράξη και όχι στη θεωρία. Παίζουμε μόνο με μια ιστορική ομάδα και τίποτα παραπάνω. Τεχνικό επιτελείο και παίκτες περιμένουμε με δύναμη και αυτοπεποίθηση τον αγώνα αυτό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την ψυχή μας για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα. Όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας γιατί πρόκειται για έναν τελικό. Όπως πήγαμε στα προηγούμενα ματς θα παραταχθούμε με την ίδια φιλοσοφία. Θα διατηρήσουμε το πλάνο μας και τη διάρκεια που έχουμε σαν σύνολο”. Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως ο Φωστήρας έχει τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , ο Καλαματιανός προπονητής δήλωσε: Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε το πλεονέκτημα. Είμαστε πρώτοι και βάσει των παιχνιδιών και του προγράμματος που έχουμε βγάλει μπορούμε να παραμείνουμε στην συγκεκριμένη θεση. Θεωρώ πως έχουμε το πάνω χέρι. Σίγουρα θα κοιτάξουμε να το διατηρήσουμε σε σημείο που εμείς το έχουμε φέρει και πιστεύω ότι μπορούμε να το κρατήσουμε”. “

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΕΡΑΤΑ!
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΕΣ ΗΘΕΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗ ΚΑΝΕΙΣ.

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΑΣ.
 ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ. 


FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ