Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ

Με προπόνηση που επικεντρώθηκε στη δύναμη και σε ασκήσεις με μπάλα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Φωστήρα εν όψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με τον Εθνικό Πειραιά για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ” Εθνικής.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
 Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ψυρόπουλος, ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν ιδιαίτερα όπως πράττουν σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής προκειμένου ο “Φονέας” να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή της κατάταξης. Πάντως, τα προβλήματα για ακόμη μια αγωνιστική δεν λείπουν αφού εκτός μάχης έχει τεθεί ο ανέτοιμος Μπότος ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του επιθετικού, Ζαγοριανού. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο μόνιμος τραυματίας Κουλακάρης.

stoplekto.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ