Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΡΘΟΥΝ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!


Το διοικητικό συμβούλιο διαψεύδει τα περί παραίτησης του κ. Ψυρόπουλου. Είναι γεγονός ότι η παρουσία του Φωστήρα στην 2η του βαθμολογικού πίνακα έχει ενοχλήσει κάποιους πιθανώς σοβαρά. Ο Φωστήρας και ο προπονητής της ομάδας κ. Ψυρόπουλος Κώστας πορεύονται μαζί χέρι χέρι με κοινό σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία του Φωστήρα στο πρωτάθλημα. Όποιοι ενοχλούνται από τις επιτυχίες του συλλόγου μας δεν μπορούμε να
κάνουμε κάτι. Όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα του Φωστήρα οι πόρτες του σωματείου είναι ανοιχτές, όποιοι με τη σειρά τους θέλουν να δημιουργήσουν κακό να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο.

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. . . ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ! 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ