Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ο ΨΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΨΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ (ΠΑΡΕΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΨΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.
ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΝΟΔΟΙ-ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΚΡΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ  ΑΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!



ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ