Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΠΗΡΕ ΚΡΗΤΙΚΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΩΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΟ 24 ΕΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟ-ΡΟΥΦ-ΓΛΥΦΑΔΑ-ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΖΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ GREIFSWALD.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΡΕ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

 «Χτίζεται» σιγά, σιγά ο Φωστήρας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Ταύρου επιδιώκει να φτιάξει εκ νέου ανταγωνιστικό σύνολο, αλλά δεν αλλάζει τη στρατηγική της να επενδύσει σε νεαρούς παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες τουflnews.gr, ο «φονέας» απέκτησε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την Κ20 του Πανιωνίου, τον Καλίν Ιβάνοφ. Ο νεαρός επιθετικός είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου το 1995 και ξεκίνησε να αγωνίζεται σε μικρή ηλικία στην Πάρο, στον Μαρπησσαϊκό. Δοκμιμάστηκε στη Γκρασχόπερς, επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα και ακολούθως δοκιμάστηκε σε ΑΕΚ και Πανιώνιο, με τους Νεοσμυρνιώτες να τον κάνουν δικό τους. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην Κ20 του Πανιωνίου.
Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Εμρά Τσεμπέτσι, θέμα για το οποίο είχατε ενημερωθεί από τις 15 Ιουλίου. Δεν θα προχωρήσει ωστόσο η απόκτηση του Γερμανού αμυντικού, Μάικ Κάρβοτ. Συμβόλαιο έχουν υπογράψει και οι Ζυγογιάννης και Ανδρούτσος, ενώ από το περυσινό σύνολο οι μόνοι που συνεχίζουν είναι οι εξής: Κακαράς, Τεγούσης, Μακρίδης, Αχείμαστος, Μπαστάνης Γ., Μπαστάνης Θ., και Μουστόγιαννης.

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΖΕΧΑ)


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ 28 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Ο ΒΑΖΕΧΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΗΔΟΥΛΑ ΒΟΗΘΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΣΟΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΦΑΛΟΥΤΣΟ.

ΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 500+ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ. 

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο ΒΑΖΕΧΑ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ!

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΈΚΤΗΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ 20 ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΉ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Κ-20 ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ  ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η ΛΙΤΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ!

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΖΑΚΙ!


H ΦΕΤΙΝΗ ΛΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΚΑΝE ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΛΙΤΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΗ ΟΜΩΣ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.
ΚΑΘΩΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΣΣΉ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΉ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

Ο ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΕ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΗ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ  Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΕΦΥΓΑΝ.

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΠΗΡΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ



ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟ 22 ΕΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο CARLOS ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤAI ΕΞΕΛIΞHΣ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ  CARLO VANDEKERHOF ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! 

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ!

18-8-2014 OI KΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ


ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΙ. (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ).
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:

Η κλήρωση των αγώνων της 1ης φάσης θα διεξαχθεί στις 18.08.2014 και οι αγώνες στις 28,29,30.08.2014 και στις 12,13,14.09.2014
2η φάση

ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ. ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK EIΠΕ:Ευχαριστώ την ομάδα του Φωστήρα κ τον κόσμο της είναι μια ομάδα που θα την έχω πάντα στην καρδιά μου γιατί αγαπήθηκα κ την αγαπάω.. Εις το επανιδειν.. Πλέον για μένα ανοίγει ένας νέος κύκλος στην καριέρα μου με την ομάδα του Ηρακλή.

Ο ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?

Ο ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ Η ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ <ΔΑΣΚΑΛΟΣ> ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ Κ-20  ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΟΠΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΒΟΤ ΚΑΙ ΤΣΕΜΠΕΤΣΙ ΜΕΣΟ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ!


Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος μετέβη στη Γερμανία για λογαριασμό των Κάρβοτ και Τσεμπέτσι.
Στο προηγούμενο ρεπορτάζ του Φωστήρα έγινε γνωστό ότι σκοπός των ανθρώπων της ομάδας είναι να εντάξουν εκ νέου στο δυναμικό τους τους Μάικ Κάρβοτ και Εμρά Τσεμπέτσι. Για τον λόγο αυτόν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και τεχνικός της διευθυντής, Θωμάς Σβαρνόπουλος, αναχώρησε για τη Γερμανία, προκειμένου να έχει μαζί τους τις τελικές επαφές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο του ταξιδιού θα γίνει προσπάθεια να «κλειστεί» ένας ακόμη Γερμανός ποδοσφαιριστής, του όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.



Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ!


ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΖΑ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ 2 ΓΚΟΛ.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΛΕΡΗ 23 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΈΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΖΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ 24 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΑΡΧΙΚΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 28.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΕΜΕΙΝΕ Ο ΤΕΓΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ

ΕΜΕΙΝΕ Ο ΤΕΓΟΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ .. Ο ΤΕΓΟΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ! 

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΣΩΣΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΆΛΕΩ ΨΗΦΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΑΦΜ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΛΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ.
ΤΟ ΑΙΓΆΛΕΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ! ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 136.

ΜΕΝΕΙ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι ο δεύτερος παίκτης του περσινού Φωστήρα που συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ. Συνεχίζει με βοηθό τον Μούταφτσιτς ο Ματάισεν.

cfoot2Με την επιστροφή του αντιπροέδρου του Φωστήρα, Θωμά Σβαρνόπουλου στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες, άρχισε να παίρνει σιγά-σιγά μπροστά η "μηχανή" του Φονέα για το στήσιμο της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Έπειτα από μερικές εβδομάδες αδράνειας που ακολούθησαν το φινάλε των play off, η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ξεκίνησε τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, είτε για να τους προτείνει παραμονή με διαφορετικές αποδοχές είτε για να συμφωνήσει στα οφειλόμενα και να τους αποχαιρετήσει, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του Τζάκι Ματάισεν.
Μοναδικός παίκτης που είχε ανανεώσει τη συνεργασία του αμέσως μετά τα Play off ήταν οΗλίας Κακαράς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως την Τετάρτη, σε επαφή που υπήρξε με τον Χρήστο Μουστόγιαννη, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε και ανανέωσε την παραμονή του στον Ταύρο. Από εκεί και πέρα, προσπάθειες παραμονής θα γίνουν και για τους Τεγούση, Σεχολάρι, Ζιάμπαρη, μεταξύ άλλων, οι οποίοι ήταν βασικοί πυλώνες της περσινής πορείας.
Συνεχίζει μόνο με Μούταφτσιτς

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ