Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΣΒΕΝ ΦΑΝΤΕΝΜΠΡΟΕΚ: TO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ.

Ο Σβεν Φαντενμπρόεκ εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το βαθμό που απέσπασε ο Φωστήρας κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.
Ο βοηθός του Τζάκι Ματάισεν αναφέρθηκε και στο συμβάν με τον Παληγεώργο: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εμείς την κατοχή. Στο δεύτερο τα Ψαχνά ήταν καλύτερα και ίσως έπρεπε να έχουν πάρει το ματς. Είμαστε ευτυχισμένοι με τον βαθμό που πήραμε έστω και στα τελευταία λεπτά. Το τέμπο στα παιχνίδια γίνεται όλο και πιο χαμηλό. Ξεκινούν οι κάρτες, η κούραση,οι τραυματισμοί και πλέον όποιος αντέξει περισσότερο θα κερδίσει στα play off».
Για το συμβάν με τον Παληγεώργο, ο οποίος έπεσε πάνω του και τον έριξε στο έδαφος, σχολίασε: «Υπάρχει πίεση. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος. Θεωρείται λήξαν και προχωράμε. Το ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία».
Ο Γιώργος Λύρας είπε: «Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, στο πρώτο ήμασταν εμείς, στο δεύτερο τα Ψαχνά. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε στο 90’. Γυρνάμε με ένα βαθμό, που είναι σημαντικός. Δίνουμε ό,τι μπορούμε, είμαστε μία νεανική ομάδα, με μέσο όρο ηλικίας τα 22-23 χρόνια και είμαστε φιλόδοξοι. Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η 3η θέση και ίσως και κάτι παραπάνω. Φιλοδοξία μου είναι να αποδείξω ότι έχω ταλέντο και να πάω όσο πιο ψηλά μπορώ».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ