Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΕΧΑΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΡΑΚΛΗ

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΟΜΩΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΧΑΣΕ 0-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ PLAY OFF ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ!


Ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΗ ΧΡΕΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ!


Απλός και ξεκάθαρος... Ο Σβεν Φαν ντεν Μπρόεκ αφού αρχικά στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ηρακλή, εν συνεχεία εξήγησε πως τα περιθώρια στενεύουν για τον Φωστήρα ο οποίος αν θέλει να έχει ελπίδες για κάτι παραπάνω θα πρέπει την Κυριακή (11/5) να πάρει το ματς με τον Αιγινιακό.
Ο βοηθός προπονητή και συνεργάτης του Τζάκι Ματάισεν, λίγη ώρα μετά την ήττα από τον « Γηραιό», στάθηκε επίσης στην εμπειρία που δεν διαθέτει η δική του ομάδα και εξήγησε πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.
«Όπως εμφανίστηκαν οι δύο ομάδες σήμερα, αξίζαμε την ήττα. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος. Οι παίκτες μου δεν ήταν έτοιμοι όπως φάνηκε γι' αυτό το παιχνίδι. Έχουμε το μικρότερο ρόστερ από κάθε άλλη ομάδα. Οι άλλες ομάδες έχουν παίκτες έμπειρους που χρειάζονται σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες μέχρι το τέλος θα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή, με τον Αιγινιακό», ήταν τα λόγια του Φαν ντεν Μπρόεκ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ