Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!

ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΨΕΥΤΙΚΑ!


Ο αντιπρόεδρος του Φωστήρα, Θωμάς Σβαρνόπουλος προανήγγειλε μηνύσεις για το θέμα
της ενημερότητας.
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Φωστήρας λίγες ώρες μετά τα όσα λέχθηκαν στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ σχετικά μεπλαστή φορολογική ενημερότητα της ομάδας του Ταύρου. Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Θωμάς Σβαρνόπουλος έδωσε συνέντευξη Τύπου το πρωί στο γήπεδο του Ταύρου και τόνισε ότι ο Φονέας... χάλασε τα σχέδια κάποιων, οι οποίοι αφού δεν μπόρεσαν να τον χτυπήσουν στο γήπεδο, το κάνουν εκτός.
Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στον Ταύρο και κατέγραψε όλα όσα δήλωσε ο Σβαρνόπουλος. Αρχικά ο γενικός διευθυντης της ΠΑΕ είπε:
«Τα χαρτιά μας είναι όλα νόμμα. Aπό τη στιγμή που από ΤΑΠ γίναμε ΠΑΕ, πήραμε την ενημερότητα και βγάλαμε τα δελτία μας. Πρέπει να αποδείξουν με στοιχεία όσα λένε. Ίσως απογοητεύτηκαν γιατί ο Φωστήρας τερμάτισε ψηλά στη βαθμολογία. Γι' αυτό θα κινηθούμε νομικά σε βάρος εκείνων που διαρρέουν αυτά τα ψεύδη.
«Πρέπει να αποδείξουν με στοιχεία όσα λένε. Ίσως απογοητεύτηκαν γιατί ο Φωστήρας τερμάτισε ψηλά στη βαθμολογία. Γι' αυτό θα κινηθούμε νομικά σε βάρος εκείνων που διαρρέουν αυτά τα ψεύδη. O Φωστήρας χάλασε κάποιων τη... δουλειά με το αγωνιστικό του πρόσωπο»
Ο Φωστήρας χάλασε κάποιων τη... δουλειά με το αγωνιστικό του πρόσωπο. Δεν έχουμε στήσει ματς, δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν, και ο κύριος Βαντεκέρχοφ και εγώ. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει με το όνομα του Φωστήρα και να χαλάσει την εκπληκτική δουλειά που γίνεται. Από τον Σεπτέμβριο έχουμε κανονικά ενημερότητα. Την πήραμε από την Εφορία όχι από... coffee shop! Θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο και όχι παρανομίες.
Δεν μπορούν να μας χτυπήσουν αγωνιστικά και μας χτυπούν έτσι. Έχουμε την ομάδα μας, είμαστε εντάξει σε όλα και διεκδικούν τη θέση μας άλλοι που δεν είναι εντάξει. Μας χτυπούν, αλλά εμείς θα τους χτυπήσουμε μέσα στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα είναι το κίνητρό μας ενόψει των μπαράζ. Να ξέρουν όλοι ότι εμείς με αυτό το μπάτζετ θα προχωρήσουμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καλλιθέα ζήτησαν να μην πάρουν μέρος στα πλέι οφ οι ομάδες που ανέβηκαν φέτος, αλλά μετά τα πήραν πίσω. Να ξέρουν ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι εκτός. Έφαγα πολλά χαστούκια, αλλά ήρθε η ώρα να μοιράσω κι εγώ μερικά. Αν όλο αυτό ήταν κάτι πεθαμένο να ήσασταν σίγουροι ότι δεν θα βάζαμε λεφτά.
«Πήραμε την ενημερότητα από την Εφορία όχι από... coffee shop! Θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο και όχι παρανομίες»
Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε εδώ. Τον χειμώνα μας έλεγαν κατσαρίδες. Τον Φωστήρα δεν τον χτίσαμε τυχαία. Μπορεί δύο, τρεις ποδοσφαιριστές να μην κόλλησαν, αλλά η ομάδα χτίστηκε με νεαρά παιδιά και σε γερά θεμέλια. Αυτά μας πεισμώνουν και από την Τετάρτη ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τα πλέι οφ. Δεν ανησυχούμε. Να κοιτάξουν άλλοι αυτά που αφορούν προηγούμενες διοικήσεις. Δώσαμε όλα τα χαρτιά μας, αλλά κάποιοι θέλουν το κακό μας. Με λάθος ανθρώπους τα έβαλαν, όμως. Έχουμε λογιστές, δικηγόρους, θα κινηθούμε ανάλογα».
Αναφέρθηκε και στα όσα ακούστηκαν για τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών και ότι ο Φωστήρας επικράτησε, αφού έγινε γνωστή η ισοπαλία του Παναιγιαλείου:
«Κοντέψαμε να πάθουμε καρδιακό επεισόδιο. Και ο Ηρακλής Ψαχνών θα μπορούσε να προηγηθεί. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας γιατρός στον ΣΚΑΪ και να λέει ότι ήταν στημένο χωρίς να το έχει δει. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη ζωή τους».
«Μας χτυπούν, αλλά εμείς θα τους χτυπήσουμε μέσα στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα είναι το κίνητρό μας ενόψει των μπαράζ. Να ξέρουν όλοι ότι εμείς με αυτό το μπάτζετ θα προχωρήσουμε. Έφαγα πολλά χαστούκια, αλλά ήρθε η ώρα να μοιράσω κι εγώ μερικά. Αν όλο αυτό ήταν κάτι πεθαμένο να ήσασταν σίγουροι ότι δεν θα βάζαμε λεφτά»
Για το αγωνιστικό πρόσωπο του Φωστήρα και τη βελτίωση στον δεύτερο γύρο:
«Κάναμε τεστ πριν τρεις εβδομάδες και είμαστε ενθουσιασμένοι, γιατί όλα τα παιδιά είναι στο πράσινο από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δεν έχουμε τραυματισμούς, μόνο προβλήματα με κίτρινες. Θα χάσουμε στο επόμενο ματς τον Σμυρλή. Είμαστε καλά δεμένοι, ανεβασμένοι. Είδατε πόσο πιέζαμε στο πρώτο ημίχρονο με τον Ηρακλή Ψαχνών. Μπήκε ο Λεοντίου και ήταν... top fit. Έχουμε κάνει και λάθη, αφού κάποια παιδιά δεν ταίριαξαν. Η προπόνησή μας δεν άλλαξε, απλά ανεβάσαμε μία ταχύτητα. Η δουλειά φαίνεται. Αν ήξερα και για τους τραυματισμούς, τότε θα έπαιζα τζακ ποτ».
Για τις μεταγραφές που έγιναν τον χειμώνα:
«Κοντέψαμε να πάθουμε καρδιακό επεισόδιο. Και ο Ηρακλής Ψαχνών θα μπορούσε να προηγηθεί. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας γιατρός στον ΣΚΑΪ και να λέει ότι ήταν στημένο χωρίς να το έχει δει. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη ζωή τους»
«Θα μπορούσαν να φέρω πέντε μισθοφόρους, αλλά δεν το έκανα. Εμείς θέλουμε νέους για να δείξουν το κάτι παραπάνω. Είδατε ο Φωκικός που δεν επένδυσε, πόσο έπεσε στον δεύτερο γύρο. Είδατε τον Ηρακλή Ψαχνών με έναν πόντο στα δύο τελευταία ματς. Ο μόνος έμπειρος που ήρθε ήταν ο Μουστόγιαννης και είδατε τι τρεξίματα έχει και αυτός. Στόχος μας του χρόνου θα είναι να παρουσιάσουμε την ομάδα με χαμηλότερο κατά ένα χρόνο μέσο όρο ηλικίας».
Για την πρόταση να μην υποβιβαστούν ομάδες:
«Εμείς δεν είμαστε αντάρτικο σωματείο και κατά του συστήματος στην Ελλάδα. Από την αρχή έλεγαν ότι πέφτουν έξι, να το τηρήσουν. Τώρα το αλλάζουν. Αν ξέραμε ότι όσο και αν χάναμε, δεν θα πέφταμε, τότε θα ήμασταν ο πιο πλούσιος σύλλογος. Εγώ ένα ξέρω. Έπαιξες, έχασες, έπεσες».
«Από την αρχή έλεγαν ότι πέφτουν έξι, να το τηρήσουν. Τώρα το αλλάζουν. Αν ξέραμε ότι όσο και αν χάναμε, δεν θα πέφταμε, τότε θα ήμασταν ο πιο πλούσιος σύλλογος. Εγώ ένα ξέρω. Έπαιξες, έχασες, έπεσες»
Για το αν η δημοτική αρχή βοηθά:
«Υπήρξαν κάποια θέματα που έπρεπε να κυνηγήσουμε, αλλά γενικά μας βοηθά πολύ. Θα μπορούσε, βέβαια, το γήπεδο να είναι καλύτερο, αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Έχει βρεθεί και ένας χώρος στο Μοσχάτο για να προπονούμαστε, ενώ γίνονται συζητήσεις και για κάτι καλύτερο, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».
Για τους δανεικούς από τον Ολυμπιακό και αν υπάρχει ενδεχόμενο να μείνουν:
«Σε όποιον του αρέσει να μείνει στον Φωστήρα, μπορεί να κάτσει. Αν έχει πρόταση να πάει κάπου καλύτερα εμείς δεν θα βάλουμε πέτρες στον δρόμο του. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έβρεξε προτάσεις για ποδοσφαιριστές».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ