Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ

ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΔΙΚΗ.

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΚΗ Η ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΗΣ ΜΑΖΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΗΛΩΣΗ: ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ. ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ. Η ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ