Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΤΑΙΣΕΝ!

 Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν αρκετές φορές βελγικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων να προσλάβουν στην τεχνική ηγεσία τον Τζάκι Ματάισεν. Οι συμπατριώτες του προπονητή του Φωστήρα, εξάλλου, παρακολουθούν την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως ο ίδιος δήλωνε ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους».
Τη Δευτέρα (14/04), λοιπόν, η εφημερίδα «Het Laatste Nieuws» ανέφερε ότι η Λέουβεν που διεκδικεί την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος αναζητά τεχνικό διευθυντή και το πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Ματάισεν. Τονίστηκε, πάντως, ότι ο Ματάισεν δηλώνει ευτυχισμένος στη χώρα μας, αν και είναι άγνωστο τι θα αποφασίσει ενόψει της νέας χρονιάς.

FLNEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ