Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΌΤΗΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ!
ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2013-2014. ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG ΣΤΟ FACEBOOK ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΠΨΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ!

Σήμερα το πρωί έδωσε συνέντευξη τύπου ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Φωστήρας Θωμάς Σβαρνόπουλος και απάντησε σε όλες τις κατηγορίες που εκτοξευτήκαν σε βάρος της ομάδας μας από τον πρόεδρο της Νίκης Βόλου( περί πλαστής φορολογικής ενημερότητας) στην εκπομπή «δίκη» του Κυριακού Θωμαΐδη.
Στην εν λόγο εκπομπή ο Θωμαΐδης δεν κάλεσε κάποιον από την ομάδα μας για να απαντήσει στις κατηγορίες, άλλα έβγαλε στον αέρα τον δικηγόρο και πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια, ο οποίος έδωσε την νομική του άποψη, που δικαιώνει την ομάδα μας ,μιας και η επίμαχη φορολογική ενημερότητας αφορούσε τον Ιούλιο του 2013 και ήταν του ΤΑΠ και όχι της ΠΑΕ Φωστηρ που συνεστήθη τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου.
Ο κ.Σβαρνόπουλος απάντησε ότι όλες οι φορολογικές ενημερότητες της ΠΑΕ είναι εντάξει μιας και τα χρέη που βρήκε η ΠΑΕ στην εφορία (και αφορούσε το ΤΑΠ) ήταν 244 ευρο τα οποία και διευθετήθηκαν και έτσι πήρε φορολογική ενημερότητα η νεοσυσταθείσα ΠΑΕ. Τελείωσε την συνέντευξη λέγοντας ότι οι γνωστοί κύκλοι που δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο χρησιμοποιούν τώρα πλάγια μέσα για να επιτύχουν τους δόλιους στόχους τους .Ο Φωστήρας με νέους παίχτες και χαμηλό μπατζετ κατόρθωσε το ακατόρθωτο και μπήκε στο μάτι των επιτηδείων …


Στα αγωνιστικά δήλωσε ότι η ομάδα είναι ετοιμοπόλεμη και έτοιμη να διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο αυτό που της αξίζει …


ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ