Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

AΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞYΓΓΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΓΗ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΎΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΆΝΤΛΗΣΉ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑ PLAY OFF ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ.. 


Νόμιμες προκύπτουν πως είναι οι ενημερότητες του Φωστήρα, τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο και σύμφωνα με την έρευνα που έχει διενεργήσει στις αρμόδιες αρχές ο νομικός εκπρόσωπος του Παναιγιαλείου, Κίμων Ευαγγελάτος. Πάντως, ο ίδιος με δήλωσή του στο flnews.gr, διευκρίνισε ότι ο Παναιγιάλειος για τον κόσμο και την ιστορία του θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Για το λόγο αυτό, έχει προγραμματιστεί και η συνάντηση της Πέμπτης (3/04) με τον αθλητικό Εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση.
Η δήλωση του Κίμωνα Ευαγγελάτου, ως πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναιγιαλείου, στο flnews.gr:
«Έπειτα από έρευνα στις αρμόδιες αρχές οι ενημερότητες που έχουν προσκομιστεί είναι νόμιμες, ωστόσο η ΠΑΕ Παναιγιάλειος οφείλει να εξαντλήσει την έρευνα, ως έχουσα έννομο συμφέρον σε κάθε επίπεδο, ώστε να διαπιστωθεί σε βαθμό βεβαιότητας αν έχει λάβει χώρα κάποια παράνομη πράξη ή όχι.
Για το σκοπό αυτό αύριο θα συναντήσω τον αθλητικό Εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση, ο οποίος έχει επιληφθεί του θέματος με τις ενημερότητες και από τον οποίο φέρεται να έλαβε τη συγκεκριμένη πληροφόρηση η εκπομπή που το δημοσιοποίησε, προκειμένου να διαπιστώσω τη βασιμότητα της καταγγελίας και των δημοσιευμάτων της Δίκης».
Όπως και να έχει το τοπίο θα ξεκαθαρίσει το πολύ έως την Παρασκευή (4/04).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ