Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΣΜΥΡΛΗΣ. ΠΑΜΕ PLAY OFF

Ο Αλέξανδρος Σμυρλής θεωρεί ότι ο Φωστήρας θα μπει στην τετράδα.
«Θα μπούμε τετράδα»
Τρίποντα - χρυσάφι χαρίζει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Αλέξανδρος Σμυρλής στον Φωστήρα και μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του οδηγούν τον Φονέα στα play off. Ο 21 ετών επιθετικός σε συνέντευξή του στο «ΦΩΣ» εξέφρασε τη χαρά του που βγάζει ασπροπρόσωπους αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν και παράλληλα τη βεβαιότητά του για την είσοδο της ομάδας του Ταύρου στα μπαράζ.
Αναλυτικά ο Σμυρλής δήλωσε: «Από τη στιγμή που κερδίσαμε τον Βόλο πάμε για πλέι οφ και εγώ πιστεύω πως θα είμαστε στην τετράδα στο τέλος. Το ματς με τον Ολυμπιακό το θέλαμε και το πήραμε».
Για τη μεταγραφή του στον Φωστήρα:
«Με πίστεψαν στην ομάδα, αν και όταν με απέκτησαν τον χειμώνα μου είπαν πως ο Σεχολάρι είναι σε τρομερή κατάσταση, αλλά θα πάρω ευκαιρίες. Τελικά πήρα την ευκαιρία μου, σκόραρα στην Πάτρα, σκόραρα με τον Ολυμπιακό Βόλου και όλα πάνε καλά. Έβγαλα ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους της ομάδας».
Για τη συνεργασία του με τον Τζάκι Ματάισεν:
«Άλλη νοοτροπία. Ο άνθρωπος είναι συνεπής, έχει προσωπική επαφή με τους παίκτες και στόχος του, όπως μας λέει, είναι να μας βελτιώνει ως ποδοσφαιριστές. Βεβαίως στόχος όλων μας τώρα είναι η είσοδος στα πλέι οφ
ΠΗΓΗ: FLNEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ