Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΤΑΣΣΟΥΛΗΣ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

 Με το δικό του νικητήτιο τέρμα στην επικράτηση (1-0) του Φωστήρα επί του Ηρακλή Ψαχνών στον Ταύρο, η ομάδα του πανηγύρισε την είσοδό της στα play off. Ο Χρήστος Τασουλής αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στον «φονέα», αλλά και στο έργο του Τζάκι Ματάισεν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Τασουλής στον NovaΣΠΟΡFM 94,6:

«Έγινε ένα κόρνερ και απλά έτυχε να είμαι εγώ εκεί και να κλοτσήσω την μπάλα από το ένα μέτρο. Είμαστε καινούργια ομάδα. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με νέο ρόστερ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε χημεία, αλλά στον δεύτερο γύρο τη βρήκαμε. Έγιναν και κάποιες αλλαγές και ήρθανε τα αποτελέσματα. Στην αρχή πήγαμε για να σωθούμε και στον δρόμο άλλαξαν οι στόχοι και πάμε στα play off».
Για το έργο του προπονητή του Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν, απάντησε: «Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα. Παίκτες, προπονητές συνεργαζόμαστε καλά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο με την απόδοση μας. Αποδείξαμε με την παρουσία μας στο γήπεδο ότι κάνει δουλειά και πως δεν είναι τυχαίος ο προπονητής».
Ενώ για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή, είπε: «Προς το παρόν κοιτάω να κάνω ό, τι καλύτερο και να καταφέρω στον Φωστήρα κάτι καλό στο τέλος».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ