Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΟΥΓΙΑ!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

"Για άλλη μια φορά ο γνωστός Κούγιας λασπολογεί ομάδες και ανθρώπους, προκειμένου να είναι στην επικαιρότητα. Δυστυχώς σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες, πρέπει να απαντήσουμε στον ...μυαλοπώλη του ποδοσφαίρου και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ...ελέφαντες!
Κύριε Κούγια να σου θυμίσουμε ότι πριν δυο αγωνιστικές παίξατε με το Φωστήρα στην έδρα σας, χάσατε 0-1 και είχε ...βουίξει η πιάτσα όλη την εβδομάδα για την ήττα σας. Η ποιότητα του χαρακτήρα μας όμως είναι διαφορετική από τη δική σας και δεν ασχολούμαστε με σενάρια και φαντάσματα!
Αξίζει επίσης κύριε Κούγια να σας θυμίσουμε ότι ο Φωστήρας στα τελευταία 11 παιχνίδια έχει εννέα νίκες και δυο ισοπαλίες και είναι αήττητος έχοντας δεχθεί μόνο 1 γκολ εάν σημαίνει κάτι αυτό για εσάς! Με τη δική σας τη λογική θα έπρεπε να πείτε τα ίδια και όταν χάσαμε από την Παναχαΐκή. Αλέξη χρόνια σου πολλά και μην ξαναπαίξεις με την ιστορία του Πανηλειακού, δεν το επιτρέπουμε σε κανέναν".

ILIAOIKONOMIA.GR

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΕΡΔIΣΕ ΚΑΙ
ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΊΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ? ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. 

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ