Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤE Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.
 Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΑΧΙΚΗ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΕΙΣ ΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena Fm:
«Λυπάμαι πολύ για όλους αυτούς που λένε ότι είναι ψέματα τα όσα έγιναν. Ήμασταν επί περίπου 50 λεπτά, 150 μέτρα μακριά από το γήπεδο, με χημικά που έχουν πετάξει οι αστυνομικοί. Δεν μας άφηναν να βγούμε και όλα τα χημικά έμπαιναν μέσα στο λεωφορείο. Οι παίκτες μου είχαν μεγάλο πρόβλημα αναπνευστικό και αντί να καταδικαστεί το γεγονός χλευάστηκε η ομάδα και οι ίδιοι μου οι παίκτες. Όποιος δεν έχει βρεθεί σε τέτοια κατάσταση, δεν μπορεί να καταλάβει και είναι άδικο να σε χλευάζουν κιόλας».
Για τον τραυματισμό του Κώστα Πλέγα: «Καταρχήν εγώ σε αυτή την φάση αποβλήθηκα από το γήπεδο. Με το που είδα την φάση και επειδή κάποιοι κύριοι δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο και την μπάλα δεν την έχουν κλοτσήσει. Με το που είδα τον τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας να φωνάζει, κατάλαβα ότι έχει γίνει το κακό. Καθυστερούσαν χαρακτηριστικά να μπουν μέσα και αντέδρασα με έναν τρόπο που θα αντιδρούσε ο καθένας. Πρώτα από όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. Και ο διαιτητής με απέβαλε, γιατί λέει ότι τους εξύβρισα. Αν είναι δυνατόν…
Το παιδί είναι μια χαρά, βγήκε από τα νοσοκομείο, έκανε αξονική και ευτυχώς δεν έδειξε τίποτα. Γύρισε η γλώσσα του και στο πέσιμο ο αντίπαλος τον χτύπησε στον αυχένα με τον αγκώνα του. Έπαθε διάσειση και δεν θυμόταν τι έχει γίνει. Ευτυχώς είναι καλά».
Για την απόφαση του Αλέξη Κούγια:
«Σήμερα είχαμε προπόνηση, η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος είναι απογοητευμένος, η απόφαση του είναι αμετάκλητη. Περιμένω και εγώ τις εξελίξεις για να δω τι θα γίνει. Είμαι υποχρεωμένος από σεβασμό προς την ομάδα, τους φιλάθλους, τους παίκτες, προς την ιστορία της ομάδας να προετοιμάσω την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι. Αν η απόφαση του προέδρου δεν αλλάξει τότε θα συζητήσουμε για το τι θα γίνει».

FLNEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ