AYTA EIΠΑΝ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

Στη συνέντευξη Τύπου, που έδωσαν ΕΠΟ και Super League, τέθηκε το ερώτημα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, για όσα κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Δίκη» του Θωμαΐδη και απάντησε ότι: «Μυθεύματα και ψεύδη δεν θέλω να σχολιάσω. Υπάρχουν στοιχεία τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου με τα οποία θα απαντήσουμε σε όσα υποστήριξε ο κ. Κούγιας. Και όχι μόνο θα διαψευσθούν αυτά που λέει, αλλά θα βρεθεί και σε πολύ δύσκολη θέση». Σε ερώτηση για το αν όντως έχει βάλει τον Αλέξη Κούγια ως μάρτυρα υπεράσπισης σε υποθέσεις που τον αφορούν, είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για το θέμα του Κούγια και θα υπάρξει η νόμιμη οδός.
Παράλληλα, ένα άλλο θέμα που αφορά την Football League είναι η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, όπου σταδιακά θα φτάσει το 2015-16 η Super League να έχει 16 ομάδες και η Football League 18 και η Γ’ Εθνική 4 ομίλους από 16 ομάδες.
Την επόμενη περίοδο θα διεξαχθεί και πάλι σε δύο
ομίλους (2014-15), αλλά θα υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες, ώστε να προκύψουν οι 18. Ακόμη, επανέλαβε ότι για τους φακέλους που έρχονται από την UEFA για τα χειραγωγημένα ματς, τόνισε ότι έχει προτείνει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης να συσταθεί μία επιτροπή που θα έχει από έναν εκπρόσωπο της ΕΠΟ, της Super League, της Football League, της UEFA και έναν εισαγγελέα, ώστε να πηγαίνουν μόνο εκεί οι φάκελοι και να μην βγαίνουν στη δημοσιότητα, αν δεν αποδειχθεί οτιδήποτε ώστε να σταματήσει η φιλολογία.

FLNEWS

Σχόλια