Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ. H ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 10!

Η ΚΑΤΡΑΚΎΛΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΟΥΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΈΒΕΙ ΜΕ 10 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

Η Γλυφάδα παρατάχθηκε με 10 παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0. Η ομάδα των νοτίων προαστίων δεν έχει εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα με αποτέλεσμα να μείνει τις προηγούμενες μέρες με 12 παίκτες στο ρόστερ της.
Οι δύο εξ αυτών, ο Νατσούρας και ο Γαλανόπουλος, έκαναν προσφυγή και αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμπληρώθηκε 11άδα κόντρα στην ομάδα του Βόλου. Παράλληλα, για τον ίδιο λόγο δεν σφραγίστηκαν εισιτήρια. Οι άνθρωποι της Γλυφάδας ευελπιστούν πως τις επόμενες ημέρες θα καταφέρουν να πάρουν φορολογική ενημερότητα.

Αν αυτό καταστεί εφικτό, θα προωθηθούν από την ομάδα νέων πέντε παίκτες και έτσι η ομάδα θα συνεχίσει να δίνει αγώνες. Σε διαφορετική περίπτωση, η αποχώρηση από τη συνέχεια τους πρωταθλήματος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
PAMESPORTS.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ