Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΤΑΙΣΕΝ: ΣHΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

«Προηγηθήκαμε νωρίς και αυτό μας γέμισε αυτοπεποίθηση. Αποκτήσαμε ελευθερία στις κινήσεις μας και σχεδόν κάθε ευκαιρία μας έγινε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μπορώ να πω ότι ελέγχαμε την αναμέτρηση και στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι φτάσαμε σε αυτή τη σημαντική νίκη. Είναι σημαντικό γιατί ήταν ο πρώτος αγώνας μετά τις γιορτές, διάστημα στο οποίο είναι δύσκολο για όλους να δουλέψουν σωστά.
Οι παίκτες μου, όμως, το έκαναν και τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό. Θυμάμαι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου την δυναμικότητα της Επισκοπής.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε τα πάντα για να σωθεί γρήγορα η ομάδα και είναι σημαντικό το ματς της Παρασκευής με τον Αχαρναϊκό».

FLNEWS.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ