Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΡΑΓΕ?

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ!



Η OMAΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ!


«Σήμερα, 22-01-2014, αποφασίσαμε να απέχουμε από την προπόνηση και με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούμε συμβολικά στα άτομα εκείνα που εμποδίζουν με τις ενέργειές τους τη σωστή λειτουργία της ομάδας και κατ’ επέκταση όλων των ποδοσφαιριστών και υπαλλήλων γενικότερα. Οι άνθρωποι αυτοί προσπάθησαν να μπλοκάρουν τις επιχορηγήσεις που προορίζονται για την πληρωμή των ποδοσφαιριστών, προπονητών, υπαλλήλων και αποπληρωμή χρεών της ομάδας.
Επισημαίνουμε ότι πρόκειται για συμβολική κίνηση που σκοπό έχει τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του συλλόγου και μόνο, και καλούμε όλους τους ανθρώπους που νοιάζονται για τον Φωστήρα να συμπαρασταθούν και να κατανοήσουν την προσπάθεια αυτή». 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ  ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ