Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! 0-1 ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ

ΣΥΝΈΧΙΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΛΗ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΕΝΑΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ!


Η ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΙΕΣΕ ΕΤΡΕΞΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ (ΗΛΙΚΙΑΚΑ) ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΠΑΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΓΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 5ΛΕΠΤΟ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ 100% ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ 12' ΕΙΔΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΒΡΉΚΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΕΚΑ. ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ Ο ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΩΣΤΑ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΌ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΕΧΟΛΑΡΙ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕ ΓΚΟΛ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΕΤΑΤΕΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΤ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-1.

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ  Ο ΒΑΖΑΚΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ TON AXAΡΝΑΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΕΞΕ.
ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ Ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ ΠΙΕΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΤΑ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ.

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΓΚΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΔΗΛΩΣΕ:
«Δύο ήταν τα σημεία κλειδιά για αυτή τη νίκη. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σωστά αυτή την εβδομάδα και να προετοιμαστούμε. Ο Σεχολάρι κατάφερε να βρει πάλι το δρόμο για τα δίχτυα και να μας δώσει ένα προβάδισμα, το οποίο ήταν αμέσως μετά το πέναλτι», για το οποίο ο Ματάισεν εξέφρασε αμφιβολίες για το αν ήταν πέναλτι και συνέχισε: «Έχουμε αλλάξει θέσεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Έχει γίνει κάποια προσθήκη με νέα πρόσωπα. Αυτά μας βοηθούν για να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Κοντρολάραμε το παιχνίδι και δεν αντιμετωπίσαμε κινδύνους».

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM
FOOTBALLLEAGUENEWS.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ