Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΣΕΡΟΠΙΑΝ: ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Ο Μουράτ Σεροπιάν μίλησε για την προσπάθεια του ΑΟΧ και το πλάνο που είχε για να φύγει από τον Ταύρο με τους τρεις βαθμούς.
Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων τόνισε πως η ομάδα του έψαξε και σε άλλα ματς το διπλό εκτός, το πήρε τώρα, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή του. Αναλυτικά δήλωσε:
«Ηρθαμε να παίξουμε με έναν αντίπαλο που γνωρίζω πολύ καλά από θητεία σαν παίκτης και σαν προπονητής εδώ. Ξέρω τις συνθήκες που υπάρχουν στο γήπεδο και τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Είχαμε πλάνο για να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας και να κάνουμε φάσεις στην αντίπαλη περιοχή με τις στημένες μπαλιές.
Η ομάδα μας μπορούσε σε κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις να απειλήσει. Πετύχαμε το πρώτο τέρμα από την φάση στο στημένο με την μπαλιά και το γκολ του Πάγκαλου. Κρατήσαμε το σκορ και δεν κινδυνεύσαμε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να πάμε στο ημίχρονο και να είμαστε μπροστά στο σκορ.
Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο να κρατήσουμε τον έλεγχο και να ψάξουμε με στημένα το δεύτερο γκολ επειδή είχαμε διαφορά ύψους στα μαρκαρίσματα. Σημειώσαμε το δεύτερο γκολ από εκτέλεση κόρνερ και πήραμε σημαντικό προβάδισμα. Υπήρχαν και άλλα ματς που πήγαμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Την πετύχαμε εδώ και υπάρχει δρόμος ακόμη. Χρειάζεται επαγρύπνηση σε όλα τα μας και είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα ακόμη. Ξέρω πόσο δύσκολη έδρα είναι εδώ και χαίρομαι που υπήρχε κόσμια συμπεριφορά προς την ομάδα.
Νομίζω πως το DNA του Φωστήρα είναι γνωστό, ξέρει να παλεύει στις δυσκολίες και αυτό θα κάνει στη συνέχεια ώστε να βρει τον δρόμο του».

ΠΗΓΗ FOOTBALLLEAGUENEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ