Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΝΕA ΛΙΓΚΑ Κ-20 ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Η ΑΕΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΚΑ Κ-20 ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ.Α ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ.

Η ΑΕΚ φτιάχνει τη λίγκα της!
Ως γνωστόν η Super League έχει το δικό της πρωτάθλημα Υποδομών για ηλικίες κάτω των 20, στο οποίο συμμετέχουν οι β' ομάδες των συλλόγων που αγωνίζονται στην Α'Εθνική. Σε αυτό όμως απέχει η σχετική ομάδα της ΑΕΚ, λόγω του υποβιβασμού της στη Γ'Εθνική.
Και πού θα αγωνίζεται η ομάδα νέων της Ένωσης; Σε πρωτάθλημα, στο οποίο, όπως φαίνεται, θα διοργανώσει η ίδια και στο οποίο θα συμμετέχουν μεγάλες ομάδες από τη Super League και τη Football League. Με πρωτοβουλία της ΑΕΚ λοιπόν θα συσταθεί η Youth League Football Games in Athens". Μάλιστα την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε την στα γραφεία της στο ΟΑΚΑ, η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων που θα συμμετάσχουν. Παρόντες εκτός της ΑΕΚ ήταν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Γλυφάδα, Καλλιθέα και Φωστήρας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν διαδικαστικά και οργανωτικά θέματα που αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων στους οποίους θα λαμβάνουν μέρος οι ομάδες (χρ.γεν 1994-1996) με δικαίωμα επιλογής για κάθε ομάδα τριών (3) ακόμη ποδοσφαιριστών μεγαλύτερης ηλικίας.
Οι αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 4 Νοεμβρίου 2013 και να ολοκληρωθούν στις 12 Μαΐου 2014.
Σκοπός όλων είναι να γίνουν αγώνες υψηλού επιπέδου στο πλαίσιο ενός υγιούς ανταγωνισμού, καθαρά εκπαιδευτικοί γι αυτό και θα διεξάγονται χωρίς βαθμολογία. Οι κανονισμοί, οι ημερομηνίες, οι ημέρες (κατά βάση Δευτέρα), οι ώρες και τα γήπεδα θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν.

πηγη: sportdog

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ