Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ BLOG ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ  ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ (1-2) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ. ΕΝΩ ΤΟΝΙΣΕ...
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΤΑΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ!

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ