Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΑΥΡΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΔΥΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ( ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ).
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ