Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΙΓΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ

 Το Κύπελλο βγάζει στην επιφάνεια την κατάσταση στη Football League.
Ο Σπύρος Καλογιάννης με κάθε ευκαιρία εύχεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 28 ομάδες και να ολοκληρωθεί χωρίς αποχωρήσεις. Γνωρίζει ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ότι πολλές αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα τα οποία αργά ή γρήγορα θα χτυπήσουν την πόρτα της Football League. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν.
Η Ζάκυνθος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για να γίνει ΠΑΕ και χάνει το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα 1926 στα χαρτιά. Έχει περιθώριο ως τις 19 Σεπτεμβρίου για να μην μπει σε περιπέτειες και στο πρωτάθλημα. 
Τα γήπεδα των Πανηλειακού, Κέρκυρας κρίθηκαν ακατάλληλα και κανείς δεν γνωρίζει πώς μέσα σε τρεις ημέρες θα γίνουν κατάλληλα και θα φιλοξενήσουν οπαδούς.
Σε άδειες εξέδρες θα διεξαχθούν τα ματς σε Μαγούλα, Καισαριανή, με τον Αστέρα και τη Γλυφάδα να υποστηρίζουν ότι την ευθύνη έχει εταιρεία courier που δεν προσκόμισε έγκαιρα τα εισιτήρια στην ΠΑΕ.
Αρκετό καιρό νωρίτερα ΠΑΕ είδε μεταγραφή να χαλάει για... 500 ευρώ και ποδοσφαιριστής ομάδας της περιφέρειας κλήθηκε να πληρώσει ο ίδιος το παράβολο για να μείνει ελεύθερος...
Όλα τα παραπάνω είναι μερικά μόνο παραδείγματα της κατάστασης που επικρατεί και του... νοήματος του Κυπέλλου, που βγάζει στην επιφάνεια την οικονομική κατάσταση πολλών ομάδων. Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που στοιχηματίζει ότι η σεζόν θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί με 28 ΠΑΕ;

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ FLNEWS.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ