Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΟ SPORFM 94,6

ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΙΚΟΥ!ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΥΤΑ! 



 Ο γενικός διευθυντής του Φωστήρα, Θωμάς Σβαρνόπουλος, μίλησε για την έλευση των Βέλγων στην ομάδα του Ταύρου.Ο Σβαρνόπουλος δήλωσε ότι στόχος είναι να αναδειχθούν νέα ταλέντα μέσα από τον Φωστήρα, αναφέρθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα, ενώ εξήγησε ότι η ομάδα του Ταύρου θα πάρει παίκτες από την ακαδημία στην Κένυα, που έχει υπό την κατοχή του ο Βέλγος επενδυτής, Κάρλο Βαντεκέρκοφ.


Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:
Πώς πήραν την απόφαση οι Βέλγοι: «Ήθελαν να επενδύσουν στην χώρα μας και θα φέρνουν νέα ταλέντα στον Φωστήρα, ώστε να βοηθάμε εμείς τα παιδιά και να βοηθούν και εμάς αυτά».
Για την ακαδημία στην Κένυα και αν ο Φωστήρας θα πάρει παίκτες από εκεί: «Σίγουρα θα πάρει παίκτες από εκεί ο Φωστήρας, οι οποίοι μάλιστα θα τον βοηθήσουν αρκετά. Η ακαδημία στην Κένυα είναι εξαιρετική και παρέχει στα νέα παιδιά, όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσουν να γίνουν ποδοσφαιριστές και να πρωταγωνιστήσουν».
Για τον στόχο που υπάρχει: «Θέλουμε να επενδύσουμε στα παιδιά για το καλό του Φωστήρα και να μπορέσουν να γίνουν καλύτεροι παίκτες. Έχουμε παιδιά που ήταν στις ακαδημίες και με προπονητή τον πολύ έμπειρο Τζάκι Ματάισεν, θεωρώ πώς θα γίνει μία εξαιρετική δουλειά».
Για την πρώτη του εμπειρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρώτη φορά είμαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλω να συνδυάσω το γερμανικό στυλ, με το ελληνικό πνεύμα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να βγάζουμε νέους ποδοσφαιριστές, που να γνωρίζουν πολύ καλά και σωστά αυτό που κάνουν».
Για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει: «Πίστευα ότι θα είχαμε προβλήματα, αλλά
δεν είναι τόσα, όσα νόμιζα. Το κυριότερο είναι το γήπεδο, καθώς δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να βρούμε λύσεις σε αυτό το θέμα».

ΠΗΓΗ FLNEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ