Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ MIKRILIGA KAI ME ΚΑΘΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ! <Η ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Η ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ>.

Μπορεί η περίπτωση του Γκουίντο Μπρέπελς να μην προχώρησε για τον Φωστήρα, ωστόσο οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου, στράφηκαν σε άλλο Βέλγο τεχνικό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν βελγικές ιστοσελίδες, καθώς και η τοπική εφημερίδαGazet van Antwerpen. Ο λόγος για τονΤζάκι Ματάισεν, τον 50χρονο προπονητή που παραμένει χωρίς σύλλογο, μετά τη χρεοκοπία της Μπέερσοτ. 

Ο Ματάισεν, που έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Σαρλερουά, Μπριζ, Λόκερεν και Σιντ Τρούιντεν, δέχτηκε κρούση από την εταιρεία μάνατζμεντ που έχει αναλάβει τη διαχείριση του Φωστήρα, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του, τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο. Ο Βέλγος κόουτς αποδέχτηκε τη νέα πρόκληση, έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τον ελληνικό σύλλογο και μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (12:00) θα παρουσιαστεί, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, στις εγκαταστάσεις του Ταύρου! 

"Είμαι φίλος με τον Ματάισεν για 25 χρόνια. Είναι πρόθυμος να έρθει και δει πως είναι τα πράγματα στον Φωστήρα και να μου προσφέρει τις συμβουλές του" τόνισε σχετικά ο επικεφαλής της εταιρείας, Κάρλο Βαντεκέρκοφ, προκειμένου να αιτιολογήσει τη στροφή στον Ματάισεν. 

Βοηθός προπονητή ο Μούταβτζιτς

Παράλληλα, ο Βαντεκέρκοφ αποκάλυψε το όνομα του βοηθού προπονητή του Φωστήρα: "Τώρα, αν ο Ματάισεν θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της ομάδας, είναι κάτι που θα φανεί... Ελεύθερος είναι και ο Γκους Χίντινκ! Όλα είναι πιθανά! Πάντως, αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως βοηθός προπονητή θα είναι ο Αλεξάνταρ Μούταβτζιτς".
Ο Σέρβος Μούταβτζιτς είναι

36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, που το 2009 πέρασε από τον Πανσερραϊκό, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το ξόδεψε στο Βέλγιο, με τις Γκέρμιναλ, Σταντάρ Λιέγης, Σερκλ Μπριζ και Γκεντ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ