Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΑΝΚΕΚΕΡΚΟΡΦ

ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!


Ο Κάρλο Βαντεκέρχοφ χαρακτήρισε ευκαιρία τον... ετοιμοθάνατο Φωστήρα!
Πριν λίγες εβδομάδες ο προπονητής του Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν φερόταν να δηλώνει σε βελγικά ΜΜΕ ότι η ομάδα του Ταύρου ήταν νεκρή. Λίγο αργότερα σημείωνε ότι τα λόγια του είχαν παρεξηγηθεί. Τώρα, ήταν η σειρά του Κάρλο Βαντεκέρχοφ, του Βέλγου επενδυτή να δώσει συνέντευξη και να υποστηρίξει με τη σειρά του ότι ο Φονέας ήταν προ του… θανάτου!
Συγκεκριμένα, ο Βέλγος επενδυτής μίλησε στην ιστοσελίδα griekseagenda.nl και χαρακτήρισε τονΦωστήρα δώρο Θεού. Ο συντάκτης του κειμένου στην εισαγωγή του χαρακτήρισε το ελληνικό πρωτάθλημα ως μία από τις μεγαλύτερες «ζούγκλες» στην Ευρώπη, χωρίς καμία πρόοδο μετά την κατάκτηση του Euro 2004, με άδεια γήπεδα και διεφθαμένους παράγοντες… Στη συνέχεια παρουσίασε τον πρώτο ξένο που επενδύει στη χώρα μας, τον Κάρλο Βαντεκέρχοφ.
Ο Βαντεκέρχοφ είπε πολλά πράγματα σχετικά με την εταιρεία του και την ποδοσφαιρική ακαδημία στην Κένυα, από την οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει βγει ο Βίκτορ Βανιάμα. «Ήρθα με ζεστή καρδιά στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Η χώρα έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από την κρίση. Και η κρίση γεννά ευκαιρίες, αλλά και απειλές. Ο Φωστήρας φαινόταν ως δώρο Θεού, γιατί είχε προβιβαστεί και είναι στην Αθήνα. Μίλησα και με δύο άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά επέλεξα τον Φωστήρα».
Για το ότι είναι ο πρώτος ξένος πρόεδρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε: «Φαίνεται σαν μια ωραία περιπέτεια, σε μία σπουδαία χώρα με σπουδαίους ανθρώπους. Ίσως να άνοιξα τα μάτια και σε άλλους ξένους προέδρους. Λέγεται ότι στο παρελθόν δεν ήταν δυνατό να αναλάβουν». Στη συνέχεια μίλησε για την πρόσληψη του Τζάκι Ματάισεν και για τους στόχους, ανέφερε:

«Τα πράγματα είναι απλά. Επιθετικό και φρέσκο ποδόσφαιρο. Θα γίνουν λάθη, αλλά θα έχουμε ταλέντα από την Ελλάδα και την Κένυα, που θα μπορέσουν να δείξουν τις δυνατότητές τους. Δεν πρόκειται να φέρω στην ομάδα τοπ παίκτες».
Στην ερώτηση αν πρόκειται να αποκτήσει Έλληνες ταλέντα από την Ολλανδία και το Βέλγιο, απάντησε: «Ίσως. Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν Έλληνες ταλαντούχοι. Όταν αγόρασα την ομάδα, αυτή ήταν κοντά στον θάνατο! Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα και χρειάζεται να οργανωθούμε. Ο Ματάισεν έχει προχωρήσει με τις δοκιμές. Το πρωτάθλημα ξεκινά 29 Σεπτεμβρίου, οπότε υπάρχει χρόνος. Ταλαντούχοι Έλληνες από το Βέλγιο και την Ολλανδία θα ήταν ευπρόσδεκτοι. Δυστυχώς, οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν 11 ξένους, αλλά αν υπάρχουν ταλέντα, μπορούν να μου τηλεφωνήσουν και να κανονίσω να δοκιμαστούν από τον προπονητή»
ΠΗΓΗ: FLNEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ